Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Octombrie 2014 | 11:32
Un rapper moldovean a făcut senzaţie la un show din România
Rapperul moldovean Kapushon a făcut senzaţie pe scena concursului de talente „X factor” din România, informează romaniatv.net. Marin Creţu, aka Kapushon, a adus piesa „Frăţică, dă-mi o bucăţică”, melodie ce a creat isterie în rândul publicului şi a adus aprobare în tabăra juraţilor.
Potrivit sursei citate, interpretul moldovean a făcut spectacol în toată regula pe scena „X Factor”, ridicând-o în picioare pe Delia şi făcându-i pe Bănică şi Brenciu să-l asculte cu gura căscată de uimire, chiar dacă nu sunt mari fani ai genului hip-hop.

În ciuda numelui piesei, care i-a făcut pe juraţi să bufnească în râs, şi a prezenţei scenice nu chiar promiţătoare, Kapushon, s-a bucurat de un succes enorm.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam