Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Octombrie 2014 | 16:37
Un tânăr de 24 de ani a decedat în urma unui accident produs în Rusia
Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier produs în seara zilei de marţi, 14 octombrie, în regiunea Breansk din Federaţia Rusă.
Tânărul a pierdut controlul volanului după care a intrat pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un camion, la volanul căruia se afla un moscovit în vârstă de 43 de ani, informează bryansk.aif.ru.

În urma impactului, tânărul și-a pierdut viața din cauza rănilor suferite.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam