Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Octombrie 2015 | 14:00
Un tânăr din Moldova a ridicat sala în picioare la un show din România
Un tânăr din Republica Moldova a ridicat în picioare spectatorii show-ului de peste Prut, „X Factor”. El a interpretat într-o manieră inedită cunoscuta piesă „Cântă cucul în Bucovina”. Publicul a aplaudat în picioare, iar juriul i-a oferit trei de DA, relatează Mesager.
„Îmi iubesc ţara” - asta declară Andrei Ioniţă, tânărul din Dubăsari, în spotul de prezentare pentru show-ul românesc „X Factor”.

Tânărul mărturiseşte că a venit la emisiune pentru a face faţă unei provocări.

El nu doar că a ridicat sala în picioare, dar cel mai important i-a făcut pe juraţi să-i acorde trei de DA. Mai mult, la final, Andrei Ioniţă a declarat că le aduce data viitoare cuşme la toţi juraţii.

Interpretarea lui Andrei a devenit virală pe internet, în scurt timp acesta a reuşit să adune mii de vizualizari de youtube. 
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam