Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Iunie 2018 | 10:25
Un tânăr din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa într-o staţiune din Constanţa
Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa, duminică seara, înecat în staţiunea Neptun, din Constanţa, România, relatează mediafax.ro.
Echipele de intervenţie au fost alertate despre dispariţia tânărului în apele mării şi au ajuns la Neptun la scurt timp după apelul la 112. În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa tânărului nu a mai putut fi salvată.
 
Reprezentanţii IPJ Constanţa au declarat că tânărul avea 18 ani, era din Republica Moldova şi a venit în Constanţa pentru a lucra, fiind cazat la hotel Neptun.
Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Emisiunea de astăzi „Cine vine la noi” ne va bucura cu premiere muzicale. Printre invitaţii serii este artistul poporului, Iurie Sadovnic, care împreună cu formaţia Legenda, au înregistrat noi piese muzicale. De la Iurie Sadovnic vom afla dacă într-adevăr artistul intenţionează să participe la concursul european de cântec „Eurovision”. Nu rataţi ocazia de a fi printre primii ascultători ai noilor melodii în interpretarea lui Iurie Sadovnic, astăzi seara, cu începere de la ora 17:20 la „Cine vine la noi?”
Radio Moldova
Miercuri, 16 ianuarie, Radio Moldova Muzical (RMM), va transmite, în direct, de la Sala cu Orga din Chişinău concertul festiv „Valori româneşti şi europene”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam