Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Iunie 2018 | 10:25
Un tânăr din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa într-o staţiune din Constanţa
Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova şi-a pierdut viaţa, duminică seara, înecat în staţiunea Neptun, din Constanţa, România, relatează mediafax.ro.
Echipele de intervenţie au fost alertate despre dispariţia tânărului în apele mării şi au ajuns la Neptun la scurt timp după apelul la 112. În ciuda manevrelor de resuscitare, viaţa tânărului nu a mai putut fi salvată.
 
Reprezentanţii IPJ Constanţa au declarat că tânărul avea 18 ani, era din Republica Moldova şi a venit în Constanţa pentru a lucra, fiind cazat la hotel Neptun.
Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Interpreta Adriana Ochişanu şi-a lansat o nouă piesă, „Anii mei”, pe care o veţi putea auzi în premieră astăzi, la „Cine vine la noi?”. Tot în aceeaşi emisiune o vom întreba pe interpretă despre turneele peste hotare şi întâlnirile cu diaspora, în contextul spectacolului ei recent, din Irlanda. Fiţi alături de Moldova 1, de la ora 18:05.
Moldova 1
Conform ultimilor statistici, în Republica Moldova consumul de droguri este în creştere. Specialiştii în sănătate publică afirmă că şi adolescenţii sunt din ce în ce mai afectaţi de dependenţa de droguri. La ce etapă se află ţara noastră privind combaterea consumului de droguri discutăm astăzi, de la ora 19:55, la emisiunea „Moldova în Direct”.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam