Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Ianuarie 2014 | 13:15
Un tir din Republica Moldova, accidentat în Bulgaria
Două tiruri, unul înmatriculat în Republica Moldova, iar celălalt în România, s-au ciocnit în după-amiaza zilei de ieri, 29 ianuarie, în apropierea oraşului bulgăresc Ruse. Şoferii celor două vehicule au scăpat cu leziuni uşoare şi au refuzat spitalizarea, informează jurnalul.ro, citând site-ul Arenamedia din Ruse.
În zona Podului Prieteniei, Ruse-Giurgiu, continuă să se afle sute de tiruri, care în zilele precedente au fost nevoite să aştepte în parcări redeschiderea podului.

Ninsorile şi viscolul au provocat noi probleme, în special în nord-estul Bulgariei, unde vântul este destul de puternic. Majoritatea arterelor rutiere sunt practicabile în condiţii de iarnă, dar sunt câteva drumuri mai mici închise din cauza nămeţilor.

 
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam