Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Februarie 2017 | 15:47
Vinul moldovenesc, premiat cu medalie dublă de aur în Japonia
Un vin moldovenesc a fost apreciat cu dublă medalie de aur la Sakura 2017, cel mai mare concurs internaţional de vinuri din Japonia.
Vinul Cabernet Sauvignon Reserve 2012 a concurat alături de alte 4 212 de vinuri din 37 de țări. Acesta a fost medaliat și anterior cu aur și la concursul „Mundus Vini”.
 
Potrivit unui comunicat, Cabernet Sauvignon Reserve 2012 este un vin produs în ediție limitată, cu arome de struguri, vișine și cireșe.
 
Vinul este semnat de enologul Oleg Boboc, unul dintre cei mai reputați vinificatori din Republica Moldova.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam