Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
13 Martie 2015 | 15:18
Vinurile Moldovei vor fi expuse în Germania
29 de companii vinicole din Republica Moldova vor participa la cea mai importantă expoziţie europeană de vinuri şi băuturi alcoolice „ProWine 2015”. Expoziţia se va desfăşura în perioada 15-17 martie în oraşul german Duesseldorf.
Producătorii își vor expune băuturile la un stand comun cu o suprafață de 150 m², sub egida brandului vinicol de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie”.

Potrivit directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Dumitru Munteanu, în acest an vor participa un număr dublu de companii față de anul 2014, informează Radio Moldova Actualități.

Amintim că, în anul 2014, Republica Moldova a lansat brandul național „Vinul Moldovei. O legendă vie”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam