Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Mai 2018 | 17:07
Vinurile moldoveneşti au cucerit Israelul
Vinurile moldoveneşti au cucerit Israelul în cadrul Festivalului Internaţional al Vinului Alb, care s-a desfăşurat săptămâna aceasta, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Companiile vinicole moldovenești au fost prezentate în cadrul festivalului, desfășurat în Herzlia de Wine.md.

Tot săptămâna curenta, ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, Gabriela Moraru, a organizat o degustare a vinurilor menționate în incinta ambasadei.

La degustare au fost invitați ziariștii celor mai importante cotidiane israeliene, experți și companii israeliene importatoare de vinuri, manageri hotelieri și de restaurante.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam