Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Iulie 2015 | 16:03
„Zdob şi Zdub” va concerta la Festivalul Shine 2015, la Bucureşti
Trupa „Zdob şi Zdub” va concerta la cea de-a doua ediţie a Festivalului Shine, care se va desfăşura pe 4 şi 5 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, evenimentul avându-i ca headlineri pe belgienii de la „Triggerfinger” şi românii de la Vama”.
Trupa „Zdob şi Zdub” va susţine anul acesta o serie de concerte aniversare, intitulate „Zdob şi Zdub - 20 de ani”, informează Mediafax.

Cel mai recent album al formaţiei, „Basta Mafia”, lansat oficial în 2013, este rodul unei munci de aproape doi ani.

Înfiinţată în urmă cu 20 de ani, trupa „Zdob şi Zdub” a lansat nouă albume şi a susţinut mii de concerte în ţară şi în străinătate, alături de nume mari ale scenei internaţionale, precum Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam