Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
03 Iunie 2015 | 12:30
Ziua Copilului sărbătorită de moldovenii din Spania (FOTO)
Asociaţia Moldovenilor din Girona „DOR” au sărbătorit la începutul lunii iunie, Ziua Copilului. Conaţionalii noştri din Spania au organizat mai multe activităţi ce au trezit curiozitatea copiilor, cât şi a părinţilor.
Poezii, ghicitori, cântece, jocuri, dansuri, concursuri, toate au făcut parte din programul „Poieniței Fermecate” improvizate de moldovenii din orașul spaniol
Girona.
 

„An de an, în prima zi de vară sărbătorim Ziua Copilului. Este cel mai frumos prilej de a sărbători copilăria, minunata și inocenta perioada din viața fiecăruia”, menționează organizatorii.
 

La finalul sărbătorii copii au premiați cu dulciuri, medalii și diplome.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam