Loading
ro ru en
Monden
Loading
22 Aprilie 2018 | 10:10
Viaţa şi activitatea artistică a maestrului Nicolae Botgros s-au îmbinat armonios într-o nouă carte, o monografie, semnată de către jurnalista şi interpreta Veta Ghimpu-Munteanu. Vestitul lăutar, Nicolae Botgros şi Veta Ghimpu-Munteanu au venit în platoul emisiunii ,,Cine vine la noi?” să vorbească despre emoţiile pe care le reflectă impresionanta antologie.
25 Martie 2018 | 14:34
S-a stins din viaţă prima câştigătoare a concursului Eurovision
Prima câştigătoare a concursului internaţional de muzică, Eurovision, s-a stins din viaţă la vârsta de 94 de ani,.
20 Martie 2018 | 11:17
Jurnalistul român, Andrei Gheorghe, s-a stins din viaţă
Jurnalistul român, Andrei Gheorghe, s-a stins din viaţă, luni seară, la vârsta de 56 de ani. Omul de radio şi televiziune a fost găsit fără suflare în baie. Medicii legişti ajunşi la locuinţa lui Andrei Gheorghe au stabilit că acesta a murit în urma unui stop cardio-respirator, conform adevărul.ro
11 Martie 2018 | 12:05
Oleg Donţu - tânărul interpret fascinat de folclor
Oleg Donţu este interpretul de muzică populară, care promovează şi perpetuează tradiţiile de acasă. Artistul a fost surprins de către echipa „Bună dimineaţa de Weekend” , unde a vorbit despre pasiunea pe care o nutreşte faţă de muzica populară, dar şi despre noua sa piesă, dedicată tuturor mamelor.
07 Martie 2018 | 15:31
Motive ca să alegi Cadouri Online de 8 Martie
Deja de mai bine de 7 ani cadourile sunt „specialitatea” noastră. Deja de 7 ani suntem lideri pe piaţă în acest domeniu. Astfel CadouriOnline Moldova propune cu ocazia zilei internaţionale a femeilor, de 8 Martie, cele mai frumoase daruri originale pentru doamne şi domnişoare la cele mai accesibile preţuri. Livrăm cadouri la domiciliu atât în Chişinău, cât şi pe întreg teritoriul ţării. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi cadoul preferat online, să completaţi comanda şi doar să aşteptaţi livrarea. Puteţi achita online sau prin curier şi fiindcă avem experienţă în domeniu, livrarea cadourilor noastre ia maxim 3 ore. Fiindcă ştim cât de important e să nu întârziaţi, de aceea nici noi nu întârziem.
07 Martie 2018 | 15:05
Orchestra AnDa Union, din China, în ospeţie la „Cine vine la noi?”
Platoul emisiunii „Cine vine la noi?” a fost gazda unui colectiv muzical nemaipomenit, venit tocmai din China – AnDa Union, cei care cuceresc publicul prin voci, instrumente tradiţionale şi originalitate. Aceştia au reuşit, prin muzica lor, să aducă spiritul Mongoliei în platou. Puteţi vedea prestaţia lor în video de mai sus.
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a încântat publicul de acasă
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
19 Ianuarie 2018 | 11:44
Ana Munteanu: Visul meu este să le cânt oamenilor ceea ce simt
A reuşit să obţină trofeul „Vocea României”, ediţia 2017, fiind încă elevă în clasa a noua, Liceul cu profil muzical „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Vorbim despre Ana Munteanu, tânăra originară din Hânceşti, care datorită talentului său, a vocii, dar şi a încrederii în sine a reuşit să ajungă acolo unde mulţi tineri de vârsta sa doar visează. Ce îşi propune tânăra artistă după obţinerea marelui premiu de 100 de mii de euro, care este visul ei şi cât de mult îşi doreşte realizarea acestuia, dar şi ce cred profesorii ei, colegii de la liceu despre prestaţia Anei Munteanu la concursul „Vocea României”, aflaţi în cele ce urmează.
04 Ianuarie 2018 | 12:17
Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău
Şi-a dorit trei zile de vacanţă la Chişinău, dar prietenul ei, maestrul Marian Stârcea a schimbat scenariul vacanţei şi s-au pus pe treabă în studio. În liniştea sublimă a vacanţei de iarnă, Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău.
15 Septembrie 2017 | 15:40
Un NOU CLIP de la Gloria, la piesa „Simt” (VIDEO)
Interpreta şi prezentatoarea Gloria Gorceag a lansat un nou clip la piesa „Simt”, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1. Cum s-a desfăşurat procesul de creaţie, dar şi alte detalii din culise vedeţi mai jos.
14 Septembrie 2017 | 14:23
Igor Cuciuc la cei 34 de ani: Îmi doresc să am un spectacol solo
Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc împlineşte, astăzi, 34 de ani. Artistul şi-a început sărbătoarea alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”. Ce-şi doreşte el în această zi şi cine a reuşit deja să-l felicite, vedeţi mai jos.
14 Septembrie 2017 | 11:36
Trupa „DoReDoS” a câştigat concursul „Novaia Volna”
Trupa „DoReDoS”, care a reprezentat Republica Moldova la ediţia curentă a concursului muzical internaţional „Novaia Volna”, a obţinut punctajul maxim din partea juriului în ultima zi a competiţiei, reuşind astfel să se claseze pe primul loc.
06 Septembrie 2017 | 15:05
Ioana Căpraru la cei 65 de ani: Mă strădui mai puţin să mă uit în paşaport
Interpreta de muzică populară Ioana Căpraru a împlinit astăzi vârsta de 65 de ani. Artista şi-a început ziua alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a venit şi cu nişte cântece în premieră, alături de soţul ei, Vladimir Serbuşcă.
05 Septembrie 2017 | 15:12
Campionii mondiali la dans sportiv povestesc despre victoria lor
Clubul de dans Codreanca ne reprezintă ţara cu destoinicie la orice competiţie internaţională la care participă. La Campionatul Mondial din Stuttgart, Germania, s-au întors acasă cu două medalii de aur, patru de argint şi trei de bronz. Mai multe despre competiţie ne-au povestit campionii Bianca Rusnac-Rotaru şi Dragoş Cimbir, alături de preşedintele clubului „Codreanca”, Petru Gozun, în studioul emisiunii „Bună dimineaţa”.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam