Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
19 Ianuarie 2018 | 11:44
Ana Munteanu: Visul meu este să le cânt oamenilor ceea ce simt
A reuşit să obţină trofeul „Vocea României”, ediţia 2017, fiind încă elevă în clasa a noua, Liceul cu profil muzical „Ciprian Porumbescu” din Chişinău. Vorbim despre Ana Munteanu, tânăra originară din Hânceşti, care datorită talentului său, a vocii, dar şi a încrederii în sine a reuşit să ajungă acolo unde mulţi tineri de vârsta sa doar visează. Ce îşi propune tânăra artistă după obţinerea marelui premiu de 100 de mii de euro, care este visul ei şi cât de mult îşi doreşte realizarea acestuia, dar şi ce cred profesorii ei, colegii de la liceu despre prestaţia Anei Munteanu la concursul „Vocea României”, aflaţi în cele ce urmează.
04 Ianuarie 2018 | 12:17
Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău
Şi-a dorit trei zile de vacanţă la Chişinău, dar prietenul ei, maestrul Marian Stârcea a schimbat scenariul vacanţei şi s-au pus pe treabă în studio. În liniştea sublimă a vacanţei de iarnă, Mirabela Dauer şi Marian Stârcea au înregistrat o melodie nouă la Chişinău.
15 Septembrie 2017 | 15:40
Un NOU CLIP de la Gloria, la piesa „Simt” (VIDEO)
Interpreta şi prezentatoarea Gloria Gorceag a lansat un nou clip la piesa „Simt”, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1. Cum s-a desfăşurat procesul de creaţie, dar şi alte detalii din culise vedeţi mai jos.
14 Septembrie 2017 | 14:23
Igor Cuciuc la cei 34 de ani: Îmi doresc să am un spectacol solo
Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc împlineşte, astăzi, 34 de ani. Artistul şi-a început sărbătoarea alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”. Ce-şi doreşte el în această zi şi cine a reuşit deja să-l felicite, vedeţi mai jos.
14 Septembrie 2017 | 11:36
Trupa „DoReDoS” a câştigat concursul „Novaia Volna”
Trupa „DoReDoS”, care a reprezentat Republica Moldova la ediţia curentă a concursului muzical internaţional „Novaia Volna”, a obţinut punctajul maxim din partea juriului în ultima zi a competiţiei, reuşind astfel să se claseze pe primul loc.
06 Septembrie 2017 | 15:05
Ioana Căpraru la cei 65 de ani: Mă strădui mai puţin să mă uit în paşaport
Interpreta de muzică populară Ioana Căpraru a împlinit astăzi vârsta de 65 de ani. Artista şi-a început ziua alături de echipa emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a venit şi cu nişte cântece în premieră, alături de soţul ei, Vladimir Serbuşcă.
05 Septembrie 2017 | 15:12
Campionii mondiali la dans sportiv povestesc despre victoria lor
Clubul de dans Codreanca ne reprezintă ţara cu destoinicie la orice competiţie internaţională la care participă. La Campionatul Mondial din Stuttgart, Germania, s-au întors acasă cu două medalii de aur, patru de argint şi trei de bronz. Mai multe despre competiţie ne-au povestit campionii Bianca Rusnac-Rotaru şi Dragoş Cimbir, alături de preşedintele clubului „Codreanca”, Petru Gozun, în studioul emisiunii „Bună dimineaţa”.
31 August 2017 | 15:59
Britanicii aduc un omagiu prinţesei Diana
Zeci de britanici s-au adunat în faţa Palatului Kensington pentru a aduce un omagiu Prinţesei Diana, pentru a comemora viaţa persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prinţesa Diana a murit într-un accident de maşină în Paris, informează Mediafax cu referire la Reuters.
31 Iulie 2017 | 14:37
Aliona Triboi povesteşte despre „Lumânarea de pe masă”
Cea mai nouă piesă a interpretei Aliona Triboi este una cu un mesaj foarte emoţionant. „Lumânarea de pe masă” este creată ca să ne amintească cât de preţios este timpul şi ce bogăţie este să ai părinţii alături. Aliona Triboi şi soţul său, Ghenadie Gâlcă alături de fiica lor Ruxanda au venit la emisiunea „Bună dimineaţa” să ne ofere câteva detalii din spatele producţiei piesei.
28 Iulie 2017 | 15:39
Ion Raţă vrea să facă un duet cu fiica sa
Artistul emerit al Republicii Moldova, Ion Raţă se pregăteşte să cânte în duet cu fiica sa, Ruxanda. Tânăra de 22 de ani a hotărât să meargă pe urmele tatălui şi îşi face studiile la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău. Despre fiica sa, planurile de viitor şi piesele noi Ion Raţă ne-a povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la Moldova 1.
27 Iulie 2017 | 10:17
Anda-Cristina Vahnovan, bloggeriţa care-şi despleteşte gândurile
Deţine un blog pe care îl consideră mai mult un refugiu al stărilor, al amintirilor neşterse, al rănilor ce nu s-au tămăduit şi al multor gânduri. Aşa de semnificativ l-a şi denumit: „Gânduri despletite”. Anda Cristina-Vahnovan a venit în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” să ne povestească despre viaţa ei pe celălalt mal al Prutului, despre tatăl ei, poetul Simion Ghimpu şi, desigur, despre blog.
17 Iulie 2017 | 17:27
Evghenii Hudorojcov povesteşte despre costumele create pentru spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi”
Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi – Evghenii Hudorojcov a semnat costumele spectacolului de la teatrul Geneza Art, care s-a bucurat de succes: „Coco Chanel – Oglinzi”. Despre colaborarea cu Daniela Burlaca şi Cristian Perepeliuc, actorii din rolurile principale, ne-a povestit designerul, la emisiunea „Bună dimineaţa de weekend”, de la Moldova 1.
10 Iulie 2017 | 22:59
Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru în prima apariţie televizată ca soţ şi soţie VIDEO
Au jucat o nuntă ca în poveşti, care a durat trei zile! Barcelona i-a cucerit, iar „viaţa de miere” a fost o explorare a Spaniei şi Italiei, iar acum se pregătesc să lanseze trei melodii noi, printre care şi un duet! În premieră, Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru, soţia lui, au împărtăşit detalii inedite din ultimele evenimente trăite cu intensitate maximă, în platoul emisiunii „Cine vine la noi”?
01 Iulie 2017 | 14:28
„Lumânarea de pe masă” – primul videoclip al interpretei Aliona Triboi
Interpreta şi actriţa Aliona Triboi a filmat primul videoclip din cariera sa, intitulat „Lumânarea de pe masă”. Muzica îi aparţine lui Oleg Baraliuc, iar textul – Ludmilei Popovici-Paraschiv. Filmările pentru acest videoclip au avut loc în satul Bujor (Hânceşti), în casa bunicilor interpretei.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam