Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
15 Iulie 2014 | 12:56
Filmul „Eugen Doga” a obţinut premiul mare la un Festival Internaţional
Filmul documentar „Eugen Doga”, realizat de Studioul „Flacăra Film”, a luat premiul mare la Festivalul Internaţional de Film Independent „HERCULES.ro”, desfăşurat între 5 şi 6 iulie în România.
17 Iunie 2014 | 16:39
Moldova s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”
Reprezentatul Republicii Moldova, Valeriu Guţu, s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”. Moldoveanul a reuşit să obţină cele mai bune rezultate la probele sportive. La concursul internaţional ce a avut loc duminică, 15 iunie, au participat 47 de bărbaţi, titlul "Mister World 2014" i-a fost decernat reprezentantului Danemarcei, pe locul doi s-a clasat Emmanuel Ikubese din Nigeria, iar locul trei a fost ocupat de José Pablo Minor din Mexic.
13 Iunie 2014 | 19:33
George H. W. Bush: Aniversare la înălţime
Aniversare plină de senzaţii tari şi adrenalină. Fostul preşedinte al Statelor Unite, George H. W. Bush a sărit din nou cu paraşuta, marcând astfel împlinirea a 90 de ani. Evenimentul a fost ţinut în secret, până în ultimul moment, pentru ca el să se poată răzgândi.
08 Iunie 2014 | 12:22
Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa au devenit părinţi
În dimineaţa zilei de 8 iunie, jurnalista Angela Gonţa a devenit pentru prima dată mamă. „Sunt fericit şi din nou tată! Avem o fetiţă sănătoasă şi frumoasă! Îi mulţumesc Angelei pentru această minune din viaţa noastră!”, scrie pe contul său de Facebook politicanul Vlad Filat.
05 Iunie 2014 | 11:15
„Bună dimineaţa” te invită la un Festival excepţional de saxofon
Un festival de zile mari, plin de emoţii pozitive şi muzică bună vă aşteaptă în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” între 6 şi 8 iunie. Este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Saxofon „Sax Story”.
20 Mai 2014 | 21:17
Interpreta Cher serbează 68 de ani
Cher s-a născut pe 20 mai 1946 la El Centro, California şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe americane. De asemenea, este singura artistă solo care a ajuns în Top Ten Billboard Hot 100 în fiecare din următoarele patru decenii. Cum arată vedeta la 68 de ani vedeţi în reportajul Mesager.
14 Mai 2014 | 18:13
Un festival „dulce” va avea loc la Chişinău
Festivalul de stradă „Mai dulce” este deja la a doua ediţie şi îţi propune să promoveze tradiţiile culinare autohtone, dar şi să promoveze identitatea noastră naţională. Nata Albot şi Viorica Nagacevschi, organizatoarele acestui eveniment, ne-au promis, începând cu data de 25 mai, distracţii pe cinste unde copiii vor juca un rol important.
14 Mai 2014 | 12:05
Moldova devine o parte a culturii europene prin Festivalul de film de la Chişinău
Oraşul Chişinău găzduieşte, între 11 şi 16 mai, un Festival cinematografic unde sunt prezentate filme produse în ţări din Uniunea Europeană.
05 Mai 2014 | 14:14
Anastasia Lazariuc revine cu un spectacol, o carte şi două CD-uri
Anastasia Lazariuc a revenit la Chişinău cu mult dor şi cu surprize pentru admiratorii săi. Vorbim despre o carte-album despre calea pe care a parcurs-o în viaţă şi în lumea muzicii, două CD-uri cu cele mai îndrăgite melodii şi un concert extraordinar „Destin”, ce va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional, relatează Mesager.
26 Aprilie 2014 | 20:02
500 de obiecte de valoare din vila lui Ianukovici, expuse publicului
La aproape două luni de la fuga din ţară a preşedintelui Viktor Ianukovici, ucrainenii au ocazia să vadă tablouri şi obiecte de artă găsite în vila Mejgorie a fostului lider de la Kiev. În casa celui de al patrulea preşedinte al Ucrainei au fost găsite exponate rare cu valoare istorică.
17 Aprilie 2014 | 16:20
Produse tradiţionale expuse la un târg pascal din capitală
În preajma sărbătorilor pascale, în capitală, are loc a treia ediţie a Târgului de cadouri de Paşti, desfăşurat între 16 aprilie şi 19 aprilie. Evenimentul a atras mulţi cumpărători interesaţi în procurarea produselor cu specific pascal tradiţional moldovenesc: ouă încondeiate, dulciuri, pască, jucării şi articole vestimentare.
16 Aprilie 2014 | 15:15
”Lucia di Lammermoor„ – un spectacol de zile mari la Teatrul de Operă şi Balet
Spectacol special la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, în regia lui Mihai Timofti şi sub bagheta dirijorului Andrei Iurchevici. În această seară, de la ora 18.00, va avea loc opera în trei acte „Lucia di Lammermoor” care este bazată pe romanul lui Walter Scott "The Bride of Lammermoor".
03 Aprilie 2014 | 16:44
Moldoveanca Xenia Deli - în videoclipul unui rapper rus
Frumoasa moldoveancă Xenia Deli a devenit protagonista unui videoclip lansat de rapperul rus T-Killah, informează intermedia.ru. Filmările videoclipului au avut loc în Amserdam.
03 Aprilie 2014 | 15:03
S-a decis cine ne va reprezenta la festivalul ”Slaveanskii bazar”
Vitalie Negruţă şi Maria Roşcovan vor reprezenta Republica Moldova la festivalul ”Slaveanskii bazar”. Artiştii au fost aleşi în cadrul preselecţiei naţionale pentru acest concurs. Anunţul a fost făcut de către instrumentistul Constantin Moscovici, reprezentantul oficial al festivalului în ţara noastră în cadrul emisiunii ”Bună dimineaţa” de la Moldova 1.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam