Loading
ro ru en
Monden
Loading
25 Martie 2018 | 14:34
Prima câştigătoare a concursului internaţional de muzică, Eurovision, s-a stins din viaţă la vârsta de 94 de ani,.
27 Decembrie 2014 | 10:33
Angela Merkel, „personalitatea anului”, potrivit The Times
Cancelarul german Angela Merkel a fost proclamată Personalitatea anului 2014 de către publicaţia britanică Times pentru „menţinerea stabilităţii în Europa”, relatează Agerpres.
22 Decembrie 2014 | 20:20
A decedat Joe Cocker
Cântăreţul britanic, Joe Cocker a murit, luni, la vârsta de 70 de ani, anunţă surse citate de BBC News online. Decesul a fost confirmat de echipa de impresariat a artistului.
07 Noiembrie 2014 | 12:50
Interpretul moldovean Dima Trofim şi-a lansat primul videoclip în România
Cântăreţul moldovean Dima Trofim, cunoscut din trupa Lala Band, a lansat primul videoclip din cariera solo în România, pentru piesa „Cerşesc iubire”, informează romanialibera.ro.
05 Noiembrie 2014 | 19:00
Forbes: Putin rămâne cel mai influent om din lume
Preşedintele rus, Vladimir Putin, rămâne pentru al doilea an consecutiv cea mai influentă personalitate din lume, potrivit clasamentului stabilit de revista americană, Forbes. Liderul de la Kremlin devansându-l din nou pe omologul său american, Barack Obama, relatează AFP, citată de Agerpres.
31 Octombrie 2014 | 17:05
Colecţie de picturi pe stofă, prezentate la Strasbourg
Culori intense aplicate într-un mod nonconformist. Irina Madan este deja un nume cunoscut în lumea modei autohtone. Recent, pictoriţa şi-a prezentat colecţia de haine şi la Strasbourg.
15 Iulie 2014 | 12:56
Filmul „Eugen Doga” a obţinut premiul mare la un Festival Internaţional
Filmul documentar „Eugen Doga”, realizat de Studioul „Flacăra Film”, a luat premiul mare la Festivalul Internaţional de Film Independent „HERCULES.ro”, desfăşurat între 5 şi 6 iulie în România.
17 Iunie 2014 | 16:39
Moldova s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”
Reprezentatul Republicii Moldova, Valeriu Guţu, s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”. Moldoveanul a reuşit să obţină cele mai bune rezultate la probele sportive. La concursul internaţional ce a avut loc duminică, 15 iunie, au participat 47 de bărbaţi, titlul "Mister World 2014" i-a fost decernat reprezentantului Danemarcei, pe locul doi s-a clasat Emmanuel Ikubese din Nigeria, iar locul trei a fost ocupat de José Pablo Minor din Mexic.
13 Iunie 2014 | 19:33
George H. W. Bush: Aniversare la înălţime
Aniversare plină de senzaţii tari şi adrenalină. Fostul preşedinte al Statelor Unite, George H. W. Bush a sărit din nou cu paraşuta, marcând astfel împlinirea a 90 de ani. Evenimentul a fost ţinut în secret, până în ultimul moment, pentru ca el să se poată răzgândi.
08 Iunie 2014 | 12:22
Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa au devenit părinţi
În dimineaţa zilei de 8 iunie, jurnalista Angela Gonţa a devenit pentru prima dată mamă. „Sunt fericit şi din nou tată! Avem o fetiţă sănătoasă şi frumoasă! Îi mulţumesc Angelei pentru această minune din viaţa noastră!”, scrie pe contul său de Facebook politicanul Vlad Filat.
05 Iunie 2014 | 11:15
„Bună dimineaţa” te invită la un Festival excepţional de saxofon
Un festival de zile mari, plin de emoţii pozitive şi muzică bună vă aşteaptă în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” între 6 şi 8 iunie. Este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Saxofon „Sax Story”.
20 Mai 2014 | 21:17
Interpreta Cher serbează 68 de ani
Cher s-a născut pe 20 mai 1946 la El Centro, California şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe americane. De asemenea, este singura artistă solo care a ajuns în Top Ten Billboard Hot 100 în fiecare din următoarele patru decenii. Cum arată vedeta la 68 de ani vedeţi în reportajul Mesager.
14 Mai 2014 | 18:13
Un festival „dulce” va avea loc la Chişinău
Festivalul de stradă „Mai dulce” este deja la a doua ediţie şi îţi propune să promoveze tradiţiile culinare autohtone, dar şi să promoveze identitatea noastră naţională. Nata Albot şi Viorica Nagacevschi, organizatoarele acestui eveniment, ne-au promis, începând cu data de 25 mai, distracţii pe cinste unde copiii vor juca un rol important.
14 Mai 2014 | 12:05
Moldova devine o parte a culturii europene prin Festivalul de film de la Chişinău
Oraşul Chişinău găzduieşte, între 11 şi 16 mai, un Festival cinematografic unde sunt prezentate filme produse în ţări din Uniunea Europeană.
05 Mai 2014 | 14:14
Anastasia Lazariuc revine cu un spectacol, o carte şi două CD-uri
Anastasia Lazariuc a revenit la Chişinău cu mult dor şi cu surprize pentru admiratorii săi. Vorbim despre o carte-album despre calea pe care a parcurs-o în viaţă şi în lumea muzicii, două CD-uri cu cele mai îndrăgite melodii şi un concert extraordinar „Destin”, ce va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional, relatează Mesager.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam