Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
28 Iunie 2017 | 16:25
Alexandrina Grecu povesteşte despre planurile de după absolvirea liceului
Alexandrina Grecu este o tânără talentată, care provine dintr-o familie de actori şi de la vârsta de şapte ani le calcă părinţilor pe urme. A putut fi admirată în spectacolele „Cu bunelul ce facem?” sau „Puştoaica de la etajul 13”, jucate la teatrul Satiricus. Iată că acum puştoaica a crescut şi deja a absolvit liceul cu brio, anul acesta. Despre planurile de viitor Alexandrina a povestit la emisiunea „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
10 Iunie 2017 | 20:48
Adrian Ursu cu detalii din culisele filmărilor în Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”
De trei zile, showbizz-ul moldovenesc s-a îmbogăţit cu o nouă producţie video realizată la cel mai înalt nivel. Interpretul Adrian Ursu a deschis un pic culisele poveştii de dragoste pe care o trăieşte alături de soţia lui Irina Negara şi ne-a arătat dragostea lui cu aromă de cafea în cele mai frumoase peisaje din Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”.
09 Iunie 2017 | 16:00
Iuliana Beregoi povesteşte cum este să guşti succesul la o vârstă fragedă
Deşi are doar 12 ani, tânăra interpretă Iuliana Beregoi se poate lăuda cu începutul unei cariere de succes şi un viitor luminos în faţă. A reuşit deja să cucerească publicul de la noi şi de peste hotare, graţie talentului său. Mai mult decât atât: are tocmai 16 milioane de vizualizări la piesa „Vina mea”. Iuliana Beregoi a povestit despre muzică, concursuri, primul ei concert şi despre vacanţă, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
08 Iunie 2017 | 16:36
Olga Verbiţchi povesteşte despre primul ei single
La numai 16 ani este o artistă cunoscută pe ambele maluri ale Prutului, după ce a câştigat show-ul „X Factor România”. Olga Verbiţchi a venit astăzi în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” şi ne-a povestit despre prima ei piesă, primul videoclip, despre cum s-a schimbat viaţa ei după ce a devenit faimoasă şi despre planuri de vacanţă.
31 Mai 2017 | 15:37
Confesiuni matinale cu interpretul Pasha Parfeni la „Bună Dimineaţa”
La 30 mai, îndrăgitul interpret, Pasha Parfeni sărbătoreşte ziua de naştere. În această dimineaţă, Pasha Parfeni a fost provocat de colegul nostru Dumitru Alexei la confesiuni matinale în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” la Moldova 1!
26 Mai 2017 | 14:43
Andrei Locoman: Copilăria este vis, libertate şi năzbâtii
Deşi este un matur serios şi responsabil, a avut o copilărie plină de pozne, trăsnăi şi ştrengării. Directorul Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţă, la rubrica „Leagănul copilăriei”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
26 Mai 2017 | 11:36
Brio Sonores vor deschide concertul lui Andrea Bocelli de la Bucureşti
Pe 22 iunie Andrea Bocelli va avea un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Onoarea de a deschide concertul legendarului tenor a revenit trupei Brio Sonores. Băieţii spun că au emoţii, se pregătesc şi speră ca în viitor să cânte împreună cu el pe scenă, nu doar să deschidă concertul lui. Mai multe despre planurile lor, Brio Sonores au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
25 Mai 2017 | 17:04
Bijutierul cu voce de aur, Maxim Prepeliţă, şi-ar dori să aibă o piesă proprie (VIDEO)
Maxim Prepeliţă este un tânăr talentat, care a fascinat cu vocea sa publicul de acasă, dar şi de peste Prut. L-a remarcat chiar şi Andra, spunându-i că are talent cu carul. Mai multe despre experienţa de la „Românii au talent” şi despre viaţa sa Maxim Prepeliţă a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
24 Mai 2017 | 15:45
Oxana Creciun a studiat coregrafie, dar a ales să fie interpretă
Deşi a făcut facultatea de coregrafie la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, interpreta de muzică populară Oxana Creciun a hotărât că mai mult i se potriveşte să cânte. Despre destin, pasiuni şi familie Oxana Creciun s-a destăinuit la rubrica „Confidenţe”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la postul public de televiziune.
23 Mai 2017 | 18:37
Alex Bivol şi-a lansat un videoclip la piesa „La la la”
A fost în vacanţă, dar nu a stat degeaba la soare. Interpretul Alex Bivol a filmat şi un videoclip, în timp ce se afla la odihnă în Muntenegru. Artistul a venit în studioul „Bună dimineaţa” să povestească detalii de la filmări şi să împărtăşească cu telespectatorii impresiile despre ţara de pe malul mării Adriatice.
09 Mai 2017 | 14:39
Trupa O-Zone s-a reunit la Chişinău
Trupa O-Zone s-a reunit după o pauză de 12 ani. Dan Bălan, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu au cântat împreună astăzi, în faţa a zeci de mii de oameni, la un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu ocazia Zilei Victoriei şi Zilei Europei.
08 Mai 2017 | 13:27
Omagiatul Petru Hadârcă: Îmi doresc să-mi fie familia sănătoasă
Directorul Teatrului Naţional Mihai Eminescu, Petru Hadârcă împlineşte astăzi 54 de ani. Actorul, regizorul şi Artist al Poporului a ales să-şi înceapă ziua alături de Moldova 1, venind în platoul emisiunii „Bună dimineaţa”, ca să împărtăşească amintiri şi planuri de viitor cu telespectatorii.
05 Mai 2017 | 11:37
Mariana Mihăilă a lansat în spaţiul virtual videoclipul „Gaşca Mea”! (FOTO/VIDEO)
Mult aşteptatul moment a sosit, iar videoclipul piesei „Gaşca Mea” a fost făcut public în spaţiul virtual. În 3:51 minute, interpreta Mariana Mihăilă a prezentat cele mai haioase şi colorate momente pe care le trăim fiecare din noi în anii de liceu. Ritmurile şi culorile producţiei video trezesc nostalgia după anii de liceu la orice vârstă.
01 Mai 2017 | 23:11
Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip „Gaşca mea” filmat în banca liceului unde a învăţat!
Printre schimbatul scutecelor şi toate sarcinile care le are o tânără mămică, Mariana Mihăilă continuă să-şi surprindă fanii cu surprize. Joi, 4 mai lansează un nou videoclip care spune povestea unei prietenii legată în liceu, care durează peste ani când fiecare din gaşcă ajunge să fie realizat în plan personal şi profesional. Noua piesă se numeşte „Gaşca mea” şi a fost filmat în trei zile, iar una din locaţii este liceul „Petru Zadnipru” unde colega noastră şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din adolescenţă şi a legat prietenii care sunt la fel de strânse şi astăzi.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam