Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 August 2017 | 15:59
Zeci de britanici s-au adunat în faţa Palatului Kensington pentru a aduce un omagiu Prinţesei Diana, pentru a comemora viaţa persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prinţesa Diana a murit într-un accident de maşină în Paris, informează Mediafax cu referire la Reuters.
31 Iulie 2017 | 14:37
Aliona Triboi povesteşte despre „Lumânarea de pe masă”
Cea mai nouă piesă a interpretei Aliona Triboi este una cu un mesaj foarte emoţionant. „Lumânarea de pe masă” este creată ca să ne amintească cât de preţios este timpul şi ce bogăţie este să ai părinţii alături. Aliona Triboi şi soţul său, Ghenadie Gâlcă alături de fiica lor Ruxanda au venit la emisiunea „Bună dimineaţa” să ne ofere câteva detalii din spatele producţiei piesei.
28 Iulie 2017 | 15:39
Ion Raţă vrea să facă un duet cu fiica sa
Artistul emerit al Republicii Moldova, Ion Raţă se pregăteşte să cânte în duet cu fiica sa, Ruxanda. Tânăra de 22 de ani a hotărât să meargă pe urmele tatălui şi îşi face studiile la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău. Despre fiica sa, planurile de viitor şi piesele noi Ion Raţă ne-a povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la Moldova 1.
27 Iulie 2017 | 10:17
Anda-Cristina Vahnovan, bloggeriţa care-şi despleteşte gândurile
Deţine un blog pe care îl consideră mai mult un refugiu al stărilor, al amintirilor neşterse, al rănilor ce nu s-au tămăduit şi al multor gânduri. Aşa de semnificativ l-a şi denumit: „Gânduri despletite”. Anda Cristina-Vahnovan a venit în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” să ne povestească despre viaţa ei pe celălalt mal al Prutului, despre tatăl ei, poetul Simion Ghimpu şi, desigur, despre blog.
17 Iulie 2017 | 17:27
Evghenii Hudorojcov povesteşte despre costumele create pentru spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi”
Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi – Evghenii Hudorojcov a semnat costumele spectacolului de la teatrul Geneza Art, care s-a bucurat de succes: „Coco Chanel – Oglinzi”. Despre colaborarea cu Daniela Burlaca şi Cristian Perepeliuc, actorii din rolurile principale, ne-a povestit designerul, la emisiunea „Bună dimineaţa de weekend”, de la Moldova 1.
10 Iulie 2017 | 22:59
Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru în prima apariţie televizată ca soţ şi soţie VIDEO
Au jucat o nuntă ca în poveşti, care a durat trei zile! Barcelona i-a cucerit, iar „viaţa de miere” a fost o explorare a Spaniei şi Italiei, iar acum se pregătesc să lanseze trei melodii noi, printre care şi un duet! În premieră, Pasha Parfeni şi Yuliana Scutaru, soţia lui, au împărtăşit detalii inedite din ultimele evenimente trăite cu intensitate maximă, în platoul emisiunii „Cine vine la noi”?
01 Iulie 2017 | 14:28
„Lumânarea de pe masă” – primul videoclip al interpretei Aliona Triboi
Interpreta şi actriţa Aliona Triboi a filmat primul videoclip din cariera sa, intitulat „Lumânarea de pe masă”. Muzica îi aparţine lui Oleg Baraliuc, iar textul – Ludmilei Popovici-Paraschiv. Filmările pentru acest videoclip au avut loc în satul Bujor (Hânceşti), în casa bunicilor interpretei.
28 Iunie 2017 | 16:25
Alexandrina Grecu povesteşte despre planurile de după absolvirea liceului
Alexandrina Grecu este o tânără talentată, care provine dintr-o familie de actori şi de la vârsta de şapte ani le calcă părinţilor pe urme. A putut fi admirată în spectacolele „Cu bunelul ce facem?” sau „Puştoaica de la etajul 13”, jucate la teatrul Satiricus. Iată că acum puştoaica a crescut şi deja a absolvit liceul cu brio, anul acesta. Despre planurile de viitor Alexandrina a povestit la emisiunea „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
10 Iunie 2017 | 20:48
Adrian Ursu cu detalii din culisele filmărilor în Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”
De trei zile, showbizz-ul moldovenesc s-a îmbogăţit cu o nouă producţie video realizată la cel mai înalt nivel. Interpretul Adrian Ursu a deschis un pic culisele poveştii de dragoste pe care o trăieşte alături de soţia lui Irina Negara şi ne-a arătat dragostea lui cu aromă de cafea în cele mai frumoase peisaje din Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”.
09 Iunie 2017 | 16:00
Iuliana Beregoi povesteşte cum este să guşti succesul la o vârstă fragedă
Deşi are doar 12 ani, tânăra interpretă Iuliana Beregoi se poate lăuda cu începutul unei cariere de succes şi un viitor luminos în faţă. A reuşit deja să cucerească publicul de la noi şi de peste hotare, graţie talentului său. Mai mult decât atât: are tocmai 16 milioane de vizualizări la piesa „Vina mea”. Iuliana Beregoi a povestit despre muzică, concursuri, primul ei concert şi despre vacanţă, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
08 Iunie 2017 | 16:36
Olga Verbiţchi povesteşte despre primul ei single
La numai 16 ani este o artistă cunoscută pe ambele maluri ale Prutului, după ce a câştigat show-ul „X Factor România”. Olga Verbiţchi a venit astăzi în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” şi ne-a povestit despre prima ei piesă, primul videoclip, despre cum s-a schimbat viaţa ei după ce a devenit faimoasă şi despre planuri de vacanţă.
31 Mai 2017 | 15:37
Confesiuni matinale cu interpretul Pasha Parfeni la „Bună Dimineaţa”
La 30 mai, îndrăgitul interpret, Pasha Parfeni sărbătoreşte ziua de naştere. În această dimineaţă, Pasha Parfeni a fost provocat de colegul nostru Dumitru Alexei la confesiuni matinale în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” la Moldova 1!
26 Mai 2017 | 14:43
Andrei Locoman: Copilăria este vis, libertate şi năzbâtii
Deşi este un matur serios şi responsabil, a avut o copilărie plină de pozne, trăsnăi şi ştrengării. Directorul Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţă, la rubrica „Leagănul copilăriei”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
26 Mai 2017 | 11:36
Brio Sonores vor deschide concertul lui Andrea Bocelli de la Bucureşti
Pe 22 iunie Andrea Bocelli va avea un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Onoarea de a deschide concertul legendarului tenor a revenit trupei Brio Sonores. Băieţii spun că au emoţii, se pregătesc şi speră ca în viitor să cânte împreună cu el pe scenă, nu doar să deschidă concertul lui. Mai multe despre planurile lor, Brio Sonores au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam