Loading
ro ru en
Monden
Loading
17 Iulie 2017 | 17:27
Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi – Evghenii Hudorojcov a semnat costumele spectacolului de la teatrul Geneza Art, care s-a bucurat de succes: „Coco Chanel – Oglinzi”. Despre colaborarea cu Daniela Burlaca şi Cristian Perepeliuc, actorii din rolurile principale, ne-a povestit designerul, la emisiunea „Bună dimineaţa de weekend”, de la Moldova 1.
05 Mai 2017 | 11:37
Mariana Mihăilă a lansat în spaţiul virtual videoclipul „Gaşca Mea”! (FOTO/VIDEO)
Mult aşteptatul moment a sosit, iar videoclipul piesei „Gaşca Mea” a fost făcut public în spaţiul virtual. În 3:51 minute, interpreta Mariana Mihăilă a prezentat cele mai haioase şi colorate momente pe care le trăim fiecare din noi în anii de liceu. Ritmurile şi culorile producţiei video trezesc nostalgia după anii de liceu la orice vârstă.
01 Mai 2017 | 23:11
Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip „Gaşca mea” filmat în banca liceului unde a învăţat!
Printre schimbatul scutecelor şi toate sarcinile care le are o tânără mămică, Mariana Mihăilă continuă să-şi surprindă fanii cu surprize. Joi, 4 mai lansează un nou videoclip care spune povestea unei prietenii legată în liceu, care durează peste ani când fiecare din gaşcă ajunge să fie realizat în plan personal şi profesional. Noua piesă se numeşte „Gaşca mea” şi a fost filmat în trei zile, iar una din locaţii este liceul „Petru Zadnipru” unde colega noastră şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din adolescenţă şi a legat prietenii care sunt la fel de strânse şi astăzi.
21 Aprilie 2017 | 18:36
Djulieta Gînu-Ardovan – cea care încearcă să schimbe societatea spre bine
A renunţat la televiziune şi s-a mutat în Londra, pentru a fi mai aproape de cariera în actorie pe care şi-a dorit-o mereu. Djulieta Gînu-Ardovan s-a întors în ţară pentru o perioadă nedeterminată şi are o mulţime de proiecte pe care vrea să le implementeze pentru a-şi ajuta conaţionalii. Fosta prezentatoare de la „Cine vine la noi?” a revenit în studioul emisiunii în calitate de invitat şi ne-a povestit ce a reuşit să realizeze şi care îi sunt planurile de viitor.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
18 Aprilie 2017 | 17:22
Tatiana Spînu s-a apucat de scris
Se pare că interpreta Tatiana Spînu este talentată multilateral. Îi place să cânte şi mai nou... să scrie. Cartea „Parfumul scrisorii tale” a fost lansată recent şi este o bucăţică din sufletul autoarei, după cum a afirmat chiar ea, în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” de la televiziunea naţională, unde a fost invitată.
18 Aprilie 2017 | 13:22
Fraţii Irina şi Anatol Bivol pregătesc o piesă nouă
În această primăvară fraţii Irina şi Anatol Bivol ne vor bucura cu o premieră muzicală. Este vorba despre o piesă la care au lucrat foarte mult, pe parcursul unui an şi jumătate. Iniţial au avut doar textul, urmând să-i alcătuiască şi o melodie pe măsură, lucru care le-a dat mari bătăi de cap. Despre noua melodie şi despre activitatea lor artiştii ne-au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
12 Aprilie 2017 | 18:28
Care este destinaţia preferată a Cristinei Scarlat?
Cineva spunea că omul nu are rădăcini, precum un arbore şi din acest motiv el poate să-şi mute locul. Nu se ştie dacă o fi asta cauza pentru care Cristina Scarlat iubeşte să călătorească, însă cu siguranţă sufletul de artist cere mereu să vizitezi locuri noi. Despre destinaţiile ei preferate a povestit interpreta Cristina Scarlat, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la televiziunea naţională.
07 Aprilie 2017 | 11:15
Anatol Mârzenco a lansat o nouă piesă muzicală la „Bună Dimineaţa”
„Trece viaţa, totu-i trecător” - este noua piesă prezentată, în premieră, de interpretul de muzică uşoară, Anatol Mârzenco, în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa” de la postul public de televiziune. Tot aici aflaţi care este cheia longevităţii şi a succesului artistului, cine îi sunt cei mai buni prieteni, dar şi ce nostalgie are Anatol Mârzenco în ajunul sărbătorilor pascale.
06 Aprilie 2017 | 23:00
Nicu Ţurcanu despre emoţiile trăite în spatele rolului „Dorian Gray”
Agenda lui începe dimineaţa devreme la radio şi se încheie seara târziu la teatru. Are formare de actor, dar pentru că talentul te provoacă să treci dincolo de limite a cochetat cu televiziunea şi este o voce caldă a programului Matinal Naţional de la Radio Moldova! După şase ani pe scena Teatrului „Geneza Art” a reuşit să adune suficient de multe realizări, iar una dintre cele mai noi este titlul de „Cel mai bun rol masculin” în 2016 pentru rolul principal jucat în spectacolul Dorian Gray.
06 Aprilie 2017 | 15:08
Sergiu Braga îşi propune să ajungă în Mongolia cu motocicleta
Sergiu Braga, moldoveanul care s-a făcut cunoscut la mai multe concursuri de talente muzicale, este pasionat de motociclete. Deşi şi-a văzut moartea cu ochii, nu a renunţat la ceea ce-i place. Vocea lui uimitoare l-a făcut cunoscut , după ce a participat la mai multe concursuri de talente, printre care şi „X Factor România”. Chiar dacă a fost şi primar în satul său natal, în acest răstimp pasiunea pentru motociclete n-a fost lăsată deoparte, ci mai degrabă a devenit un mod de viaţă pentru el.
05 Aprilie 2017 | 21:47
O nouă premieră muzicală de la Costi Burlacu şi Corina Ţepeş, la „Bună dimineaţa”
Interpreţii Costi Burlacu şi Corina Ţepeş au revenit de peste hotarele ţării, unde au mers într-un turneu. Cei doi au adus Moldova mai aproape moldovenilor stabiliţi în diferite colţuri ale lumii. Despre turneul lor şi despre noile realizări ei au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
02 Aprilie 2017 | 21:52
Geta Burlacu despre peripeţii şi năzbâtii, exclusiv în „Leagănul Copilăriei”
Abia în clasa întâi a aflat că se numeşte Geta! A fost botezată de prima profesoară, iar până astăzi cei mai apropiaţi o numesc pe un ton mai glumeţ „Georgeta”! În copilărie îşi schimba visele despre ce o să devină când va fi mare la fiecare câteva zile! Se vedea în scafandru de cosmonaut, în rol de criminalist, apoi profesoară şi medic. La şcoală mergea cu doi peţitori. Unul îi ducea ghiozdanul, iar altul fura portocale de la ghereta de fructe pentru ea.
31 Martie 2017 | 19:05
Tanti Ludmila – şoferiţă înrăită de mică. Vezi ce maşină a avut în copilărie
Pe 29 martie, Ludmila Balan şi-a sărbătorit ziua de naştere. Sărbătoarea a fost motiv de a depăna amintirile copilăriei, lucru pe care l-a făcut pe canapeaua emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
31 Martie 2017 | 12:46
Vezi ce obiecte neobişnuite colecţionează medicul Boris Gîlca
Unul dintre cei mai apreciaţi medici ginecologi din Moldova, Boris Gîlca, a fost protagonistul rubricii „Confidenţe” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică naţională. Doctorul în ştiinţe medicale a vorbit despre copilărie, dragoste, viaţa profesională şi despre hobby-uri.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam