Loading
ro ru en
Monden
Loading
25 Mai 2017 | 17:04
Maxim Prepeliţă este un tânăr talentat, care a fascinat cu vocea sa publicul de acasă, dar şi de peste Prut. L-a remarcat chiar şi Andra, spunându-i că are talent cu carul. Mai multe despre experienţa de la „Românii au talent” şi despre viaţa sa Maxim Prepeliţă a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
24 Mai 2017 | 15:45
Oxana Creciun a studiat coregrafie, dar a ales să fie interpretă
Deşi a făcut facultatea de coregrafie la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, interpreta de muzică populară Oxana Creciun a hotărât că mai mult i se potriveşte să cânte. Despre destin, pasiuni şi familie Oxana Creciun s-a destăinuit la rubrica „Confidenţe”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la postul public de televiziune.
23 Mai 2017 | 18:37
Alex Bivol şi-a lansat un videoclip la piesa „La la la”
A fost în vacanţă, dar nu a stat degeaba la soare. Interpretul Alex Bivol a filmat şi un videoclip, în timp ce se afla la odihnă în Muntenegru. Artistul a venit în studioul „Bună dimineaţa” să povestească detalii de la filmări şi să împărtăşească cu telespectatorii impresiile despre ţara de pe malul mării Adriatice.
09 Mai 2017 | 14:39
Trupa O-Zone s-a reunit la Chişinău
Trupa O-Zone s-a reunit după o pauză de 12 ani. Dan Bălan, Arsenie Todiraş şi Radu Sîrbu au cântat împreună astăzi, în faţa a zeci de mii de oameni, la un concert în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu ocazia Zilei Victoriei şi Zilei Europei.
08 Mai 2017 | 13:27
Omagiatul Petru Hadârcă: Îmi doresc să-mi fie familia sănătoasă
Directorul Teatrului Naţional Mihai Eminescu, Petru Hadârcă împlineşte astăzi 54 de ani. Actorul, regizorul şi Artist al Poporului a ales să-şi înceapă ziua alături de Moldova 1, venind în platoul emisiunii „Bună dimineaţa”, ca să împărtăşească amintiri şi planuri de viitor cu telespectatorii.
05 Mai 2017 | 11:37
Mariana Mihăilă a lansat în spaţiul virtual videoclipul „Gaşca Mea”! (FOTO/VIDEO)
Mult aşteptatul moment a sosit, iar videoclipul piesei „Gaşca Mea” a fost făcut public în spaţiul virtual. În 3:51 minute, interpreta Mariana Mihăilă a prezentat cele mai haioase şi colorate momente pe care le trăim fiecare din noi în anii de liceu. Ritmurile şi culorile producţiei video trezesc nostalgia după anii de liceu la orice vârstă.
01 Mai 2017 | 23:11
Mariana Mihăilă lansează un nou videoclip „Gaşca mea” filmat în banca liceului unde a învăţat!
Printre schimbatul scutecelor şi toate sarcinile care le are o tânără mămică, Mariana Mihăilă continuă să-şi surprindă fanii cu surprize. Joi, 4 mai lansează un nou videoclip care spune povestea unei prietenii legată în liceu, care durează peste ani când fiecare din gaşcă ajunge să fie realizat în plan personal şi profesional. Noua piesă se numeşte „Gaşca mea” şi a fost filmat în trei zile, iar una din locaţii este liceul „Petru Zadnipru” unde colega noastră şi-a petrecut cei mai frumoşi ani din adolescenţă şi a legat prietenii care sunt la fel de strânse şi astăzi.
21 Aprilie 2017 | 18:36
Djulieta Gînu-Ardovan – cea care încearcă să schimbe societatea spre bine
A renunţat la televiziune şi s-a mutat în Londra, pentru a fi mai aproape de cariera în actorie pe care şi-a dorit-o mereu. Djulieta Gînu-Ardovan s-a întors în ţară pentru o perioadă nedeterminată şi are o mulţime de proiecte pe care vrea să le implementeze pentru a-şi ajuta conaţionalii. Fosta prezentatoare de la „Cine vine la noi?” a revenit în studioul emisiunii în calitate de invitat şi ne-a povestit ce a reuşit să realizeze şi care îi sunt planurile de viitor.
19 Aprilie 2017 | 15:28
Actorul Ion Mocanu sărbătoreşte jubileul de 50 de ani
Artistul emerit, actorul Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” împlineşte 50 de ani pe 19 aprilie. Chiar de ziua lui de naştere actorul a venit la emisiunea „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională, unde a vorbit despre realizări, activitatea curentă şi planuri de viitor.
18 Aprilie 2017 | 17:22
Tatiana Spînu s-a apucat de scris
Se pare că interpreta Tatiana Spînu este talentată multilateral. Îi place să cânte şi mai nou... să scrie. Cartea „Parfumul scrisorii tale” a fost lansată recent şi este o bucăţică din sufletul autoarei, după cum a afirmat chiar ea, în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” de la televiziunea naţională, unde a fost invitată.
18 Aprilie 2017 | 13:22
Fraţii Irina şi Anatol Bivol pregătesc o piesă nouă
În această primăvară fraţii Irina şi Anatol Bivol ne vor bucura cu o premieră muzicală. Este vorba despre o piesă la care au lucrat foarte mult, pe parcursul unui an şi jumătate. Iniţial au avut doar textul, urmând să-i alcătuiască şi o melodie pe măsură, lucru care le-a dat mari bătăi de cap. Despre noua melodie şi despre activitatea lor artiştii ne-au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
12 Aprilie 2017 | 18:28
Care este destinaţia preferată a Cristinei Scarlat?
Cineva spunea că omul nu are rădăcini, precum un arbore şi din acest motiv el poate să-şi mute locul. Nu se ştie dacă o fi asta cauza pentru care Cristina Scarlat iubeşte să călătorească, însă cu siguranţă sufletul de artist cere mereu să vizitezi locuri noi. Despre destinaţiile ei preferate a povestit interpreta Cristina Scarlat, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la televiziunea naţională.
07 Aprilie 2017 | 11:15
Anatol Mârzenco a lansat o nouă piesă muzicală la „Bună Dimineaţa”
„Trece viaţa, totu-i trecător” - este noua piesă prezentată, în premieră, de interpretul de muzică uşoară, Anatol Mârzenco, în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa” de la postul public de televiziune. Tot aici aflaţi care este cheia longevităţii şi a succesului artistului, cine îi sunt cei mai buni prieteni, dar şi ce nostalgie are Anatol Mârzenco în ajunul sărbătorilor pascale.
06 Aprilie 2017 | 23:00
Nicu Ţurcanu despre emoţiile trăite în spatele rolului „Dorian Gray”
Agenda lui începe dimineaţa devreme la radio şi se încheie seara târziu la teatru. Are formare de actor, dar pentru că talentul te provoacă să treci dincolo de limite a cochetat cu televiziunea şi este o voce caldă a programului Matinal Naţional de la Radio Moldova! După şase ani pe scena Teatrului „Geneza Art” a reuşit să adune suficient de multe realizări, iar una dintre cele mai noi este titlul de „Cel mai bun rol masculin” în 2016 pentru rolul principal jucat în spectacolul Dorian Gray.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam