Loading
ro ru en
Monden
Loading
25 Martie 2018 | 14:34
Prima câştigătoare a concursului internaţional de muzică, Eurovision, s-a stins din viaţă la vârsta de 94 de ani,.
02 Aprilie 2017 | 21:52
Geta Burlacu despre peripeţii şi năzbâtii, exclusiv în „Leagănul Copilăriei”
Abia în clasa întâi a aflat că se numeşte Geta! A fost botezată de prima profesoară, iar până astăzi cei mai apropiaţi o numesc pe un ton mai glumeţ „Georgeta”! În copilărie îşi schimba visele despre ce o să devină când va fi mare la fiecare câteva zile! Se vedea în scafandru de cosmonaut, în rol de criminalist, apoi profesoară şi medic. La şcoală mergea cu doi peţitori. Unul îi ducea ghiozdanul, iar altul fura portocale de la ghereta de fructe pentru ea.
31 Martie 2017 | 19:05
Tanti Ludmila – şoferiţă înrăită de mică. Vezi ce maşină a avut în copilărie
Pe 29 martie, Ludmila Balan şi-a sărbătorit ziua de naştere. Sărbătoarea a fost motiv de a depăna amintirile copilăriei, lucru pe care l-a făcut pe canapeaua emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
31 Martie 2017 | 12:46
Vezi ce obiecte neobişnuite colecţionează medicul Boris Gîlca
Unul dintre cei mai apreciaţi medici ginecologi din Moldova, Boris Gîlca, a fost protagonistul rubricii „Confidenţe” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică naţională. Doctorul în ştiinţe medicale a vorbit despre copilărie, dragoste, viaţa profesională şi despre hobby-uri.
29 Martie 2017 | 09:06
Tendinţele primăverii 2017 de la designerul Daniel Racovizza
Tendinţele primăverii 2017 evidenţiază culori mai fine, pastelate. Totuşi, nu aruncăm nimic din garderobă, pentru că moda se schimbă şi revine, având un ciclu de aproximativ 7-8 ani, după cum spune designerul vestimentar, Daniel Racovizza, într-un interviu din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
28 Martie 2017 | 15:32
Interpreta Adriana Ochişanu pregăteşte o piesă dedicată fetiţei sale, Mihaela
De aproape două luni, interpreta de muzică populară, Adriana Ochişanu, trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa sa, asta pentru că de curând interpreta a devenit mămică pentru a doua oră. Despre cea care i-a schimbat priorităţile, despre schimbările care au survenit în viaţa ei odată ce a adus-o pe lume pe fetiţa sa, despre cum reuşeşte să combine munca cu viaţa de familie, dar şi ce pregăteşte nou pentru public, Adriana Ochişanu a vorbit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la postul public de televiziune.
24 Martie 2017 | 14:15
Amintiri din copilăria lui Ghenadie Gâlcă
Bunicul său visa să-l vadă în sutană de preot, însă nu a fost să fie. Este vorba despre îndrăgitul actor de teatru şi film, Ghenadie Gâlcă, pe care îl admirăm de fiecare dată când iese pe scenă şi în fiecare spectacol în care joacă, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Actorul şi-a depănat amintirile copilăriei în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea naţională.
23 Martie 2017 | 13:35
Legendara formaţie italiană „Neri per Caso”, la „Bună dimineaţa”
Sunt pentru prima dată în Moldova, unde au ajuns pentru a susţine un concert. Faimoşii artişti italieni care cântă a cappella şi au colaborat cu celebrităţi precum Stevie Wonder, vor avea astăzi un concert la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”. Despre concert şi despre realizările lor au vorbit în platoul emisiunii „Bună dimineaţa”.
22 Martie 2017 | 15:05
Premieră absolută de la Geta Burlacu, în studioul „Bună dimineaţa”
O apreciem pentru felul în care cântă jazz, însă mai rar o auzim interpretând muzică populară. Cântăreaţa Geta Burlacu a venit în platoul emisiunii „Bună dimineaţa” cu o premieră absolută, în stil popular. Piesa „Pentru mama mea” are nişte versuri emoţionante şi o melodie înduioşătoare, astfel că nu poate lăsa indiferent pe nimeni.
18 Martie 2017 | 13:07
Nătăliţa Munteanu - surprinsă de ziua ei, într-o ediţie specială „Cine vine la noi?”
Vineri, 17 martie, a fost ziua de naştere a interpretei de muzică populară, Nătăliţa Munteanu. Cu această ocazie, echipa „Cine vine la noi?” i-a dedicat o ediţie specială a emisiunii, în care prieteni, rude şi colegi de breaslă au avut ocazia s-o felicite şi să-i transmită cele mai calde urări de bine.
14 Martie 2017 | 15:59
Tendinţe în machiaj şi coafură pentru sezonul primăvară/vară 2017
Chiar dacă nu urmăreşti orbeşte moda, unele tendinţe nu le poţi ignora. De exemplu, în materie de make-up şi hairstyle. Despre ce purtăm în primăvara şi vara anului 2017 am discutat cu Victoria Ghecrea, hairstylist şi cu Ecaterina Chiticari, make-up artist, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa de weekend”.
24 Februarie 2017 | 17:01
Despre dragoste, cu Radmila Popovici-Paraschiv
De Dragobete sărbătorim dragostea. Despre acest sentiment divin a povestit, la „Bună dimineaţa”, poeta Radmila Popovici-Paraschiv, cea care „îmbracă” dragostea în cele mai frumoase versuri şi texte pentru piese. Poeta spune că scrie mai mult despre acest subiect, deoarece tema dragostei prinde la public.
08 Februarie 2017 | 15:58
Virgiliu Mărgineanu, protagonistul rubricii „Confidenţe”
Producătorul de film, Virgiliu Mărgineanu, a avut ocazia de a-şi lăsa la o parte grijile vieţii mature şi s-a dedat amintirilor despre copilărie, fiind protagonistul rubricii „Confidenţe” de la „Bună dimineaţa”.
06 Februarie 2017 | 13:35
Dan Balan împlineşte 38 de ani. Iată ce i-a urat mama lui
Tanti Ludmila a spus că ziua de naştere a băiatului ei este o mare sărbătoare pentru ea. Aducându-l pe lume pe Dan, s-a născut şi ea, ca mamă, a mărturisit interpreta, fiind invitată la emisiunea „Bună dimineaţa”.
05 Februarie 2017 | 11:02
Confesiuni şi emoţii cu băieţii de la AKORD, exclusiv la „Bună Dimineaţa”
După 10 de ani de colaborare, creaţii inedite, succese remarcabile şi o carieră de invidiat, băieţii din formaţia AKORD au împărtăşit confesiuni, emoţii, trăiri, amintiri şi secrete din viaţa personală şi profesională, în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa de Weekend”.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam