Loading
ro ru en
Monden
Loading
22 Martie 2017 | 15:05
O apreciem pentru felul în care cântă jazz, însă mai rar o auzim interpretând muzică populară. Cântăreaţa Geta Burlacu a venit în platoul emisiunii „Bună dimineaţa” cu o premieră absolută, în stil popular. Piesa „Pentru mama mea” are nişte versuri emoţionante şi o melodie înduioşătoare, astfel că nu poate lăsa indiferent pe nimeni.
18 Martie 2017 | 13:07
Nătăliţa Munteanu - surprinsă de ziua ei, într-o ediţie specială „Cine vine la noi?”
Vineri, 17 martie, a fost ziua de naştere a interpretei de muzică populară, Nătăliţa Munteanu. Cu această ocazie, echipa „Cine vine la noi?” i-a dedicat o ediţie specială a emisiunii, în care prieteni, rude şi colegi de breaslă au avut ocazia s-o felicite şi să-i transmită cele mai calde urări de bine.
14 Martie 2017 | 15:59
Tendinţe în machiaj şi coafură pentru sezonul primăvară/vară 2017
Chiar dacă nu urmăreşti orbeşte moda, unele tendinţe nu le poţi ignora. De exemplu, în materie de make-up şi hairstyle. Despre ce purtăm în primăvara şi vara anului 2017 am discutat cu Victoria Ghecrea, hairstylist şi cu Ecaterina Chiticari, make-up artist, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa de weekend”.
24 Februarie 2017 | 17:01
Despre dragoste, cu Radmila Popovici-Paraschiv
De Dragobete sărbătorim dragostea. Despre acest sentiment divin a povestit, la „Bună dimineaţa”, poeta Radmila Popovici-Paraschiv, cea care „îmbracă” dragostea în cele mai frumoase versuri şi texte pentru piese. Poeta spune că scrie mai mult despre acest subiect, deoarece tema dragostei prinde la public.
08 Februarie 2017 | 15:58
Virgiliu Mărgineanu, protagonistul rubricii „Confidenţe”
Producătorul de film, Virgiliu Mărgineanu, a avut ocazia de a-şi lăsa la o parte grijile vieţii mature şi s-a dedat amintirilor despre copilărie, fiind protagonistul rubricii „Confidenţe” de la „Bună dimineaţa”.
06 Februarie 2017 | 13:35
Dan Balan împlineşte 38 de ani. Iată ce i-a urat mama lui
Tanti Ludmila a spus că ziua de naştere a băiatului ei este o mare sărbătoare pentru ea. Aducându-l pe lume pe Dan, s-a născut şi ea, ca mamă, a mărturisit interpreta, fiind invitată la emisiunea „Bună dimineaţa”.
05 Februarie 2017 | 11:02
Confesiuni şi emoţii cu băieţii de la AKORD, exclusiv la „Bună Dimineaţa”
După 10 de ani de colaborare, creaţii inedite, succese remarcabile şi o carieră de invidiat, băieţii din formaţia AKORD au împărtăşit confesiuni, emoţii, trăiri, amintiri şi secrete din viaţa personală şi profesională, în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa de Weekend”.
03 Februarie 2017 | 12:49
Mihaela Tatu: Femeile din Moldova au fermitate, dar îşi păstrează feminitatea
Una dintre cele mai renumite prezentatoare TV din România, expertă în domeniul dicţiei şi oratoriei, Mihaela Tatu, a venit recent în Republica Moldova pentru a susţine nişte traininguri motivaţionale femeilor de la noi. Despre activităţile ei, oratorie şi femeile din Moldova, Mihaela a vorbit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la televiziunea naţională.
02 Februarie 2017 | 16:11
Constantin Moscovici şi-a anunţat planurile de viitor. Ce are de gând să facă în 2017
Constantin Moscovici a susţinut recent un concert la Filarmonica din Baku, împreună cu un grup de artişti din ţara noastră şi Orchestra simfonică a filarmonicii din capitala azeră. Concertul a fost dedicat aniversării de 25 de ani a Comitetului Vamal de Stat din Azerbaidjan şi a fost unul pe care Constantin Moscovici l-a aşteptat şapte ani, după cum a spus chiar el, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
31 Ianuarie 2017 | 15:35
O jurnalistă ne-a reprezentat ţara la Miss Europa 2017
Daniela Caraiman, jurnalista care s-a lansat în industria frumuseţii, a fost invitată la emisiunea „Cine vine la noi?” de la televiziunea publică. Ea a povestit despre concursul Miss Europa 2017, care a avut loc în provincia Lecce, din Italia şi la care a concurat cu 57 de participante din diferite ţări europene.
27 Ianuarie 2017 | 22:06
Max Fall: Eurovisionul a fost o lovitură peste faţă
Max Fall, descoperirea anului 2016, moldoveanul care a cucerit juriul de la X-Factor Ucraina şi Vocea României a fost invitat la emisiunea „Cine vine la noi?” de la Moldova 1. Tânărul interpret ne-a povestit despre experienţa lui de la Eurovision 2017 şi planurile de viitor.
25 Ianuarie 2017 | 10:05
INTERVIU cu lăutarul Nicolae Botgros, exclusiv la „Bună Dimineaţa”
Cu ocazia aniversării a celor 64 de ani, echipa „Bună Dimineaţa” a felicitat în direct lăutarul neamului, fondatorul şi conducătorul Orchestrei „Lăutarii”, maestrul Nicolae Botgros. Ce îşi doreşte maestrul la această vârstă onorabilă, cum se simte la anii care i-a adunat în cartea vieţii şi ce planuri are, aflaţi într-un interviul oferit în direct exclusiv în emisiunea „Bună Dimineaţa”!
11 Ianuarie 2017 | 16:55
Ştefan Roşcovan în prima apariţie TV după participarea la „Vocea României”
A făcut spectacol la „Vocea României”, a ajuns la un pas de a prinde biletul în finală, s-a ales cu o grămadă de prieteni noi şi oferte în plan profesional, a întâlnit Crăciunul în gara de la Iaşi cu Bella şi ne-a povestit peripeţiile trăite în premieră absolută la o emisiune TV. Ştefan Roşcovan a fost alături de Ivana în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
04 Ianuarie 2017 | 20:03
Formaţia „Millenium” în noua componenţă la „Bună Dimineaţa”
Recent formaţia „Millenium” a primit în familia lor trei membri noi tineri şi foarte talentaţi. Cu două colinde pline de suflet şi cu secrete din culisele pregătirilor pentru aniversarea de 20 de ani, membrii formaţiei au fost în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa”, la Moldova 1.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam