Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Decembrie 2016 | 21:46
„Vocea României este o experienţă foarte, foarte deosebită de tot ce am trăit eu până acum. A fost foarte frumos. Când s-au întors scaunele lui Tudor Chirilă şi Loredana am trăit nişte emoţii speciale. După această experienţă am făcut o schimbare radicală în viaţa mea, m-am mutat definitiv cu traiul la Bucureşti. Vreau acum să mă concentrez acum mai mult pe activitatea mea muzicală, urmează să semnez un contract. Şi mama s-a mutat cu mine să fie alături şi îi mulţumesc foarte mult pentru mine”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Ring Star” la Moldova 1, Evelina Vîrlan în cadrul emisiunii „Cine vine la noi”?
09 Decembrie 2016 | 15:08
Ioana Căpraru a venit cu o piesă nouă la „Bună dimineaţa”
Ioana Căpraru a venit astăzi cu o premieră muzicală în studioul emisiunii „Bună dimineaţa”. Piesa „Vreau să-ţi cânt, măicuţă” a fost scrisă de Vasile Botnaru, iar melodia a fost compusă de Vladimir Serbuşcă.
08 Decembrie 2016 | 15:09
Maria Iliuţ, despre amintirile din copilărie
Interpreta de muzică populară Maria Iliuţ a fost invitată la rubrica „Poveşti de viaţă” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”. Artista s-a dedat amintirilor din copilărie şi a spus că a fost foarte năzbâtioasă.
08 Decembrie 2016 | 14:53
Confidenţele compozitorului Marian Stârcea
Şi-a petrecut toată viaţa scriind muzică. Este vorba despre compozitorul şi Artistul Poporului, Marian Stârcea. Invitat la rubrica „Confidenţe” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, el a recunoscut că toată viaţa s-a ocupat cu ce i-a plăcut şi i-a fost mai aproape de suflet – cu muzica.
07 Decembrie 2016 | 15:33
Ion Grosu: Marea plăcere a actorului este la sfârşitul spectacolului
Are diferite munci particulare în afara teatrului, de aceea, de dimineaţă şi până seara este într-o goană permanentă - vorbim despre actorul Ion Grosu, de la Teatrul „Satiricus” , care a fost invitat la emisiunea „Bună dimineaţa”. Actorul a găsit cu greu timp pentru a veni la emisiune, deoarece, după cum afirmă chiar el, un actor nu poate sta fără activitate.
05 Decembrie 2016 | 13:29
Escapadă în lumea copilăriei pantofarului Valentin Frunză
Şi-a dorit să ajungă ministru, dar a ajuns pantofar şi nu unul oarecare, ci cel mai apreciat de prin părţile locului. La 12 ani a învăţat să coase pantofi, la 16 deja purta pantofi creaţi de el, iar acum are un atelier chiar în inima Chişinăului. Vorbim de nimeni altul decât Valentin Frunză care ne-a împărtăşit amintiri din copilăria sa în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
05 Decembrie 2016 | 13:16
Confidenţele lui Călin Vieru
Călin Vieru, om de afaceri, politician şi fiul regretatului Grigore Vieru a fost protagonistul rubricii „Confidenţe” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa” . Călin Vieru a dat frâu liber amintirilor, acestea fiind, în mare parte, despre tatăl său. Fiul poetului a spus că atunci când îi este dor de tata, cel mai bun remediu este să revină la opera lui Grigore Vieru, ori să meargă la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor.
26 Octombrie 2016 | 18:31
Paulina Zavtoni, la cea de-a 75-a aniversare
Cunoscuta actriţă de la Teatrul Republican „Luceafărul”, Paulina Zavtoni, Artistă a Poporului, îşi sărbătoreşte astăzi, 26 octombrie, cea de-a 75-a aniversare, informează Moldpres.
25 Octombrie 2016 | 18:38
Sărbătoare în Familia Regală din România
Regele Mihai împlineşte 95 de ani. Majestatea Sa va sărbători la reşedinţa privată din Elveţia, alături de două dintre fiicele sale. Deşi nu se află în ţară, românii au pregătit în cinstea sa mai multe evenimentece au început încă de luni şi vor dura până pe 28 octombrie, relatează Mesager.
13 Octombrie 2016 | 15:50
Cunoaşte-l pe DJ Andrew Rayel cu Moldova 1
Este artistul care se clasează al treilea an consecutiv în top cei mai buni 100 DJ din lumea întreagă, evoluează la cele mai importante festivaluri de muzică electronică, iar în anul 2014 i-a fost oferit titlul de „Ambasadorul Turismului Republicii Moldova”. Vorbim despre cunoscutul DJ, Andrew Rayel - invitatul ediţiei de astăzi a emisiunii „Bună Dimineaţa” de la Moldova 1.
08 Octombrie 2016 | 19:30
Primarul Dorin Chirtoacă divorţează?
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este din nou burlac. După cinci luni de căsnicie, edilul anunţă că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, relatează Moldova 1.
04 Octombrie 2016 | 17:40
O reporteră de la „Bună Dimineaţa” s-a căsătorit
Nuntă mare în redacţia „Bună Dimineaţa”. Inga Frecăuţeanu, reporteriţa de la rubrica „Sănătate” a devenit doamna Stegărescu.
05 Septembrie 2016 | 16:30
Poveşti de viaţă cu regizorul Valeriu Jereghi, la „Bună Dimineaţa”
Poveştile de viaţă ne inspiră, motivează şi înaripează să trecem prin momente grele, să preţuim ce avem. Ce amintiri şi poveşti impresionante are cunoscutul regizor Valeriu Jereghi, aflaţi în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
05 Septembrie 2016 | 16:23
Sergiu Stanciu povesteşte despre prima gafă făcută chiar în prima zi de şcoală, la „Bună Dimineaţa”
A păşit pragul şcolii la 6 ani, în clasa 0 sau grupa pregătitoare. Prima zi de şcoală a fost o zi senină, pozitivă, marcată de amintiri copleşitoare. Chiar din prima zi a chiulit de la şcoală. Copilăria petrecută în curtea şcolii din satul Susleni, raionul Orhei marchează o perioadă foarte frumoasă din viaţă de care îşi aminteşte cu multă plăcere. Amintirile primului an de şcoală lui Sergiu Stanciu, le vedeţi exclusiv în ediţia de astăzi la „Bună Dimineaţa”.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam