Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
05 Septembrie 2016 | 16:30
Poveşti de viaţă cu regizorul Valeriu Jereghi, la „Bună Dimineaţa”
Poveştile de viaţă ne inspiră, motivează şi înaripează să trecem prin momente grele, să preţuim ce avem. Ce amintiri şi poveşti impresionante are cunoscutul regizor Valeriu Jereghi, aflaţi în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
05 Septembrie 2016 | 16:23
Sergiu Stanciu povesteşte despre prima gafă făcută chiar în prima zi de şcoală, la „Bună Dimineaţa”
A păşit pragul şcolii la 6 ani, în clasa 0 sau grupa pregătitoare. Prima zi de şcoală a fost o zi senină, pozitivă, marcată de amintiri copleşitoare. Chiar din prima zi a chiulit de la şcoală. Copilăria petrecută în curtea şcolii din satul Susleni, raionul Orhei marchează o perioadă foarte frumoasă din viaţă de care îşi aminteşte cu multă plăcere. Amintirile primului an de şcoală lui Sergiu Stanciu, le vedeţi exclusiv în ediţia de astăzi la „Bună Dimineaţa”.
01 Septembrie 2016 | 19:46
Descoper-o pe Elena Etcu în rol de şcolăriţă
Designerul Elena Etcu îşi aminteşte cu drag de prima zi de şcoală. De la vârsta de trei anişori a însoţit-o şi a ascultat cu atenţie lecţiile mamei sale care era profesoară de geografie în satul Horodişte, raionul Călăraşi.
29 August 2016 | 16:01
Descoperiţi-l pe elevul Valeriu Ghileţchi cu „Bună Dimineaţa”
În prag de primul sunet, când peste 340 de mii de copii vor păşi din nou pragul şcolii, echipa „Bună Dimineaţa” a provocat personalităţi marcante să îşi amintească primul sunet, primii ani de şcoală. În prima ediţie din noul sezon, am răsfoit amintirile din copilărie a deputatului neafiliat, Valeriu Ghileţchi.
26 Iulie 2016 | 16:02
Poetul Ianoş Ţurcanu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere
Binecunoscutul poet şi scriitor Ianoş Ţurcanu împlineşte astăzi o vârstă onorabilă. Deşi omagiat, Ianoş Ţurcanu a venit astăzi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” cu câteva daruri pentru iubitorii creaţiei sale. O carte de poezii pentru copii „Dansul florilor”, o carte de aforisme „Clopote de sticlă”, două CD-uri cu muzică sunt cadourile pe care poetul le oferă tuturor cititorilor.
21 Iulie 2016 | 15:12
Premieră muzicală la „Bună Dimineaţa”
Interpreta de muzică populară, Marina Coptu, a venit astăzi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” împreună cu soţul, Sergiu Druguş şi fiica Ilenuţa. Cei doi soţi au pregătit o premieră muzicală specială, ceva nou şi diferit de ceea ce cânta Marina până acum. Au combinat muzica jazz cu cea populară şi au reuşit să scoată o piesă deosebită - „Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară?”.
15 Iulie 2016 | 14:45
Interpreta Nina Ermurache şi-a sărbătorit ziua de naştere la Moldova 1
Interpreta de muzică populară Nina Ermurache împlineşte astăzi, 15 iulie, o vârstă onorabilă. În această zi specială omagiata a venit în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” şi a bucurat publicul cu două piese din repertoriul său. Iar cu acest prilej echipa emisiunii a felicitat-o, oferindu-i un buchet de flori şi urări de bine de la cei care-i ascultă şi îndrăgesc creaţiile.
14 Iulie 2016 | 15:40
Pasiunile prezentatoarei de la „Dialog Social”
Este o jurnalistă cu ambiţie, cu scopuri şi finalităţi atinse, o tânără cu multe pasiuni şi vise, care, prin multă perseverenţă şi credinţă, realizează tot ce îşi propune. Este vorba despre Rodica Vâlcu, realizatoarea emisiunii „Dialog Social” de la Moldova 1.
09 Iulie 2016 | 21:00
Sophia Loren - cetăţean de onoare în oraşul în care a copilărit
Legenda ecranului, Sophia Loren, a revenit în oraşul copilăriei. La vârsta de 81 de ani, vedeta a devenit cetăţean de onoare al oraşului Napoli din Italia. Actriţa s-a născut la Roma, dar a fost crescută de bunica ei într-o suburbie din Napoli, relatează Mesager.
05 Iulie 2016 | 20:01
Ecaterina Spânu a lansat o piesă estivală la „Bună Dimineaţa”
Tânără interpretă, Ecaterina Spânu, a lansat în emisiunea „Bună Dimineaţa” piesa întitulată „În pas cu vara”. A colaborat cu Veaceslav Deniliuc care i-a scris muzica, iar versurile au fost compuse de Andrei Hadjiu.
04 Iulie 2016 | 19:42
Reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco, a cucerit locul 3 la „Voice of Journalism”
Locul 3 la concursul muzical „Voice of Journalism” a fost cucerit de reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco. Ea s-a ales cu un certificat pentru cursuri de marketing. La competiţie au participat 13 reprezentanţi ai unor instituţii media, iar mai mult de jumătate dintre ei activează la Compania „Teleradio-Moldova”.
28 Iunie 2016 | 16:34
Vlad Filat şi Angela Gonţa divorţează
Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, şi Angela Gonţa divorţează. Informaţia a fost făcută publică pe pagina de facebook a ex-premierului.
24 Iunie 2016 | 16:49
Surpriză emoţionantă pentru Liviu Gulica la „Bună Dimineaţa”
În rândul persoanelor care îşi marchează ziua de naştere la 24 iunie se înscrie şi prezentatorul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Liviu Gulica. Echipa matinalului de la postul public a pregătit pentru moderator o surpriză emoţionantă în emisie directă.
29 Aprilie 2016 | 13:47
Lidia Isac a lansat videoclipul piesei „Falling Stars”
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2016, Lidia Isac, a lansat, în premieră, la emisiunea „Bună dimineaţa”, videoclipul la piesa „Falling Stars”cu care ne va reprezenta ţara la Stockholm, Suedia.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam