Loading
ro ru en
Monden
Loading
27 Iulie 2017 | 10:17
Deţine un blog pe care îl consideră mai mult un refugiu al stărilor, al amintirilor neşterse, al rănilor ce nu s-au tămăduit şi al multor gânduri. Aşa de semnificativ l-a şi denumit: „Gânduri despletite”. Anda Cristina-Vahnovan a venit în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” să ne povestească despre viaţa ei pe celălalt mal al Prutului, despre tatăl ei, poetul Simion Ghimpu şi, desigur, despre blog.
28 Iunie 2016 | 16:34
Vlad Filat şi Angela Gonţa divorţează
Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, şi Angela Gonţa divorţează. Informaţia a fost făcută publică pe pagina de facebook a ex-premierului.
24 Iunie 2016 | 16:49
Surpriză emoţionantă pentru Liviu Gulica la „Bună Dimineaţa”
În rândul persoanelor care îşi marchează ziua de naştere la 24 iunie se înscrie şi prezentatorul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Liviu Gulica. Echipa matinalului de la postul public a pregătit pentru moderator o surpriză emoţionantă în emisie directă.
29 Aprilie 2016 | 13:47
Lidia Isac a lansat videoclipul piesei „Falling Stars”
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2016, Lidia Isac, a lansat, în premieră, la emisiunea „Bună dimineaţa”, videoclipul la piesa „Falling Stars”cu care ne va reprezenta ţara la Stockholm, Suedia.
19 Aprilie 2016 | 17:26
Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” anunţă mai multe premiere în acest week-end
Echipa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” a pregătit un sfârşit de săptămână special în care au loc mai multe premiere. Despre noutăţile din agenda Teatrului Naţional, ne-a oferit detalii directorul trupei de teatru, Petru Hadârcă. Un subiect despre surprizele pregătite de actorii de la Teatrul Naţional, relaţia actor-spectator, frumuseţea acestei meserii şi ce înseamnă teatrul pentru Petru Hadârcă, vedeţi în interviul oferit în emisiunea „Bună Dimineaţa”.
24 Martie 2016 | 12:15
Starea sănătăţii Regelui Mihai s-a îmbunătăţit
Veşti bune despre sănătatea Regelui Mihai - Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit în premieră după intervenţia chirurgicală suferită de regele Mihai. Într-un interviu acordat postului digi24, Custodele Coroanei spune că Regele Mihai se simte mai bine după cele 17 zile de spitalizare şi se află în prezent la reşedinţa familiei.
16 Martie 2016 | 14:34
Regele Mihai a fost externat de la spital
Regele Mihai a fost externat din clinica unde a fost internat în urmă cu două săptămâni. Alteţa sa se află la reşedinţa sa din Elveţia, unde este îngrijit de o echipă de medici, relatează Moldova 1.
14 Martie 2016 | 20:35
Pasha Parfeni, în duet cu vioara maestrului Nicolae Botgros a lansat melodia „Acasă” la „Bună Dimineaţa de Weekend”
Nu seamănă între ei, vin din două generaţii diferite şi cântă stiluri diferite de muzică, dar recent au apărut în duet, pentru că tânărul şi talentatul Pasha Parfeni a venit cu o propunere perfectă la maestrul Nicolae Botgros. Duminică, 13 martie, cei doi artişti au povestit secretele acestei colaborări incredibil de frumoase în matinalul „Bună Dimineaţa de Weekend” de la Moldova 1.
03 Martie 2016 | 17:35
Regele Mihai s-a retras din viaţa publică
Grav bolnav, Regele Mihai I a anunţat că cedează tronul fiicei sale, Principesa Moştenitoare Margareta a României. Într-un mesaj public, suveranul şi-a arătat siguranţa că fiica sa va găsi înţelepciunea şi forţa de a continua acţiunile iniţiate şi de a-l reprezenta, relatează Moldova 1.
29 Februarie 2016 | 15:00
Oscar 2016: „Spotlight” câştigă premiul pentru cel mai bun film
După cinci nominalizări la Oscar, renumitul actor Leonardo DiCaprio a intrat, în sfârşit, în posesia premiului. Râvnitul trofeu i-a fost acordat pentru Cel mai bun actor în rol principal în filmul „The Revenant”, relatează Mesager.
27 Ianuarie 2016 | 16:50
Sergiu Braga – primarul care reuşeşte să îmbine arta cu Primăria
Sergiu Braga este primar în satul Ulmu. Ce nu ştiaţi despre el este că face muzică şi a participat la mai multe concursuri. A început studiile la Academia Militară, însă, din mai multe motive, nu a absolvit-o. Muzica nu făcea parte din viaţa lui, dar a început să cânte în urma unui accident, care i-a schimbat radical viaţa.
16 Ianuarie 2016 | 19:46
Nina Ştanski a născut o fetiţă
Liderul administraţiei transnistrene, Evgheni Şevciuk, a devenit tată. Soţia sa, Nina Ştanski, a adus pe lume, în această dimineaţă, o fetiţă, relatează Moldova 1.
11 Ianuarie 2016 | 16:00
David Bowie s-a stins din viaţă
Cântăreţul britanic, David Bowie, a decedat după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artistul împlinise vineri, 8 ianuarie, 69 de ani. David Bowie şi-a dat ultima suflare, înconjurat de familie după o luptă de 18 luni, cu cancerul.
07 Ianuarie 2016 | 17:54
Interpreţii din Moldova, alături de familie de Crăciun
Adeseori întâlnesc Anul Nou departe de casă şi de cei dragi, aducând bucuria în sufletele oamenilor prin melodiile sale în spectacole – vorbim despre interpreţii din Moldova. De cele mai multe ori, în cazul majorităţii interpreţilor, trecerea dintre ani, Crăciunul sunt în aceeaşi măsură bucuria de a fi alături de oameni care se bucură şi sărbătoresc, dar şi departe de familie, de cei dragi, de copii.
20 Decembrie 2015 | 14:41
Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World
Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediţii a acestui concurs de frumuseţe, la Sanya, în China, scrie Agerpres cu referire la EFE.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam