Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Decembrie 2016 | 13:29
Şi-a dorit să ajungă ministru, dar a ajuns pantofar şi nu unul oarecare, ci cel mai apreciat de prin părţile locului. La 12 ani a învăţat să coase pantofi, la 16 deja purta pantofi creaţi de el, iar acum are un atelier chiar în inima Chişinăului. Vorbim de nimeni altul decât Valentin Frunză care ne-a împărtăşit amintiri din copilăria sa în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
05 Decembrie 2016 | 13:16
Confidenţele lui Călin Vieru
Călin Vieru, om de afaceri, politician şi fiul regretatului Grigore Vieru a fost protagonistul rubricii „Confidenţe” din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa” . Călin Vieru a dat frâu liber amintirilor, acestea fiind, în mare parte, despre tatăl său. Fiul poetului a spus că atunci când îi este dor de tata, cel mai bun remediu este să revină la opera lui Grigore Vieru, ori să meargă la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor.
26 Octombrie 2016 | 18:31
Paulina Zavtoni, la cea de-a 75-a aniversare
Cunoscuta actriţă de la Teatrul Republican „Luceafărul”, Paulina Zavtoni, Artistă a Poporului, îşi sărbătoreşte astăzi, 26 octombrie, cea de-a 75-a aniversare, informează Moldpres.
25 Octombrie 2016 | 18:38
Sărbătoare în Familia Regală din România
Regele Mihai împlineşte 95 de ani. Majestatea Sa va sărbători la reşedinţa privată din Elveţia, alături de două dintre fiicele sale. Deşi nu se află în ţară, românii au pregătit în cinstea sa mai multe evenimentece au început încă de luni şi vor dura până pe 28 octombrie, relatează Mesager.
13 Octombrie 2016 | 15:50
Cunoaşte-l pe DJ Andrew Rayel cu Moldova 1
Este artistul care se clasează al treilea an consecutiv în top cei mai buni 100 DJ din lumea întreagă, evoluează la cele mai importante festivaluri de muzică electronică, iar în anul 2014 i-a fost oferit titlul de „Ambasadorul Turismului Republicii Moldova”. Vorbim despre cunoscutul DJ, Andrew Rayel - invitatul ediţiei de astăzi a emisiunii „Bună Dimineaţa” de la Moldova 1.
08 Octombrie 2016 | 19:30
Primarul Dorin Chirtoacă divorţează?
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, este din nou burlac. După cinci luni de căsnicie, edilul anunţă că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin, relatează Moldova 1.
04 Octombrie 2016 | 17:40
O reporteră de la „Bună Dimineaţa” s-a căsătorit
Nuntă mare în redacţia „Bună Dimineaţa”. Inga Frecăuţeanu, reporteriţa de la rubrica „Sănătate” a devenit doamna Stegărescu.
05 Septembrie 2016 | 16:30
Poveşti de viaţă cu regizorul Valeriu Jereghi, la „Bună Dimineaţa”
Poveştile de viaţă ne inspiră, motivează şi înaripează să trecem prin momente grele, să preţuim ce avem. Ce amintiri şi poveşti impresionante are cunoscutul regizor Valeriu Jereghi, aflaţi în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa”.
05 Septembrie 2016 | 16:23
Sergiu Stanciu povesteşte despre prima gafă făcută chiar în prima zi de şcoală, la „Bună Dimineaţa”
A păşit pragul şcolii la 6 ani, în clasa 0 sau grupa pregătitoare. Prima zi de şcoală a fost o zi senină, pozitivă, marcată de amintiri copleşitoare. Chiar din prima zi a chiulit de la şcoală. Copilăria petrecută în curtea şcolii din satul Susleni, raionul Orhei marchează o perioadă foarte frumoasă din viaţă de care îşi aminteşte cu multă plăcere. Amintirile primului an de şcoală lui Sergiu Stanciu, le vedeţi exclusiv în ediţia de astăzi la „Bună Dimineaţa”.
01 Septembrie 2016 | 19:46
Descoper-o pe Elena Etcu în rol de şcolăriţă
Designerul Elena Etcu îşi aminteşte cu drag de prima zi de şcoală. De la vârsta de trei anişori a însoţit-o şi a ascultat cu atenţie lecţiile mamei sale care era profesoară de geografie în satul Horodişte, raionul Călăraşi.
29 August 2016 | 16:01
Descoperiţi-l pe elevul Valeriu Ghileţchi cu „Bună Dimineaţa”
În prag de primul sunet, când peste 340 de mii de copii vor păşi din nou pragul şcolii, echipa „Bună Dimineaţa” a provocat personalităţi marcante să îşi amintească primul sunet, primii ani de şcoală. În prima ediţie din noul sezon, am răsfoit amintirile din copilărie a deputatului neafiliat, Valeriu Ghileţchi.
26 Iulie 2016 | 16:02
Poetul Ianoş Ţurcanu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere
Binecunoscutul poet şi scriitor Ianoş Ţurcanu împlineşte astăzi o vârstă onorabilă. Deşi omagiat, Ianoş Ţurcanu a venit astăzi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” cu câteva daruri pentru iubitorii creaţiei sale. O carte de poezii pentru copii „Dansul florilor”, o carte de aforisme „Clopote de sticlă”, două CD-uri cu muzică sunt cadourile pe care poetul le oferă tuturor cititorilor.
21 Iulie 2016 | 15:12
Premieră muzicală la „Bună Dimineaţa”
Interpreta de muzică populară, Marina Coptu, a venit astăzi în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” împreună cu soţul, Sergiu Druguş şi fiica Ilenuţa. Cei doi soţi au pregătit o premieră muzicală specială, ceva nou şi diferit de ceea ce cânta Marina până acum. Au combinat muzica jazz cu cea populară şi au reuşit să scoată o piesă deosebită - „Vrei să ne întâlnim sâmbătă seară?”.
15 Iulie 2016 | 14:45
Interpreta Nina Ermurache şi-a sărbătorit ziua de naştere la Moldova 1
Interpreta de muzică populară Nina Ermurache împlineşte astăzi, 15 iulie, o vârstă onorabilă. În această zi specială omagiata a venit în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” şi a bucurat publicul cu două piese din repertoriul său. Iar cu acest prilej echipa emisiunii a felicitat-o, oferindu-i un buchet de flori şi urări de bine de la cei care-i ascultă şi îndrăgesc creaţiile.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam