Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
19 Aprilie 2016 | 17:26
Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” anunţă mai multe premiere în acest week-end
Echipa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” a pregătit un sfârşit de săptămână special în care au loc mai multe premiere. Despre noutăţile din agenda Teatrului Naţional, ne-a oferit detalii directorul trupei de teatru, Petru Hadârcă. Un subiect despre surprizele pregătite de actorii de la Teatrul Naţional, relaţia actor-spectator, frumuseţea acestei meserii şi ce înseamnă teatrul pentru Petru Hadârcă, vedeţi în interviul oferit în emisiunea „Bună Dimineaţa”.
24 Martie 2016 | 12:15
Starea sănătăţii Regelui Mihai s-a îmbunătăţit
Veşti bune despre sănătatea Regelui Mihai - Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit în premieră după intervenţia chirurgicală suferită de regele Mihai. Într-un interviu acordat postului digi24, Custodele Coroanei spune că Regele Mihai se simte mai bine după cele 17 zile de spitalizare şi se află în prezent la reşedinţa familiei.
16 Martie 2016 | 14:34
Regele Mihai a fost externat de la spital
Regele Mihai a fost externat din clinica unde a fost internat în urmă cu două săptămâni. Alteţa sa se află la reşedinţa sa din Elveţia, unde este îngrijit de o echipă de medici, relatează Moldova 1.
14 Martie 2016 | 20:35
Pasha Parfeni, în duet cu vioara maestrului Nicolae Botgros a lansat melodia „Acasă” la „Bună Dimineaţa de Weekend”
Nu seamănă între ei, vin din două generaţii diferite şi cântă stiluri diferite de muzică, dar recent au apărut în duet, pentru că tânărul şi talentatul Pasha Parfeni a venit cu o propunere perfectă la maestrul Nicolae Botgros. Duminică, 13 martie, cei doi artişti au povestit secretele acestei colaborări incredibil de frumoase în matinalul „Bună Dimineaţa de Weekend” de la Moldova 1.
03 Martie 2016 | 17:35
Regele Mihai s-a retras din viaţa publică
Grav bolnav, Regele Mihai I a anunţat că cedează tronul fiicei sale, Principesa Moştenitoare Margareta a României. Într-un mesaj public, suveranul şi-a arătat siguranţa că fiica sa va găsi înţelepciunea şi forţa de a continua acţiunile iniţiate şi de a-l reprezenta, relatează Moldova 1.
29 Februarie 2016 | 15:00
Oscar 2016: „Spotlight” câştigă premiul pentru cel mai bun film
După cinci nominalizări la Oscar, renumitul actor Leonardo DiCaprio a intrat, în sfârşit, în posesia premiului. Râvnitul trofeu i-a fost acordat pentru Cel mai bun actor în rol principal în filmul „The Revenant”, relatează Mesager.
27 Ianuarie 2016 | 16:50
Sergiu Braga – primarul care reuşeşte să îmbine arta cu Primăria
Sergiu Braga este primar în satul Ulmu. Ce nu ştiaţi despre el este că face muzică şi a participat la mai multe concursuri. A început studiile la Academia Militară, însă, din mai multe motive, nu a absolvit-o. Muzica nu făcea parte din viaţa lui, dar a început să cânte în urma unui accident, care i-a schimbat radical viaţa.
16 Ianuarie 2016 | 19:46
Nina Ştanski a născut o fetiţă
Liderul administraţiei transnistrene, Evgheni Şevciuk, a devenit tată. Soţia sa, Nina Ştanski, a adus pe lume, în această dimineaţă, o fetiţă, relatează Moldova 1.
11 Ianuarie 2016 | 16:00
David Bowie s-a stins din viaţă
Cântăreţul britanic, David Bowie, a decedat după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artistul împlinise vineri, 8 ianuarie, 69 de ani. David Bowie şi-a dat ultima suflare, înconjurat de familie după o luptă de 18 luni, cu cancerul.
07 Ianuarie 2016 | 17:54
Interpreţii din Moldova, alături de familie de Crăciun
Adeseori întâlnesc Anul Nou departe de casă şi de cei dragi, aducând bucuria în sufletele oamenilor prin melodiile sale în spectacole – vorbim despre interpreţii din Moldova. De cele mai multe ori, în cazul majorităţii interpreţilor, trecerea dintre ani, Crăciunul sunt în aceeaşi măsură bucuria de a fi alături de oameni care se bucură şi sărbătoresc, dar şi departe de familie, de cei dragi, de copii.
20 Decembrie 2015 | 14:41
Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World
Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediţii a acestui concurs de frumuseţe, la Sanya, în China, scrie Agerpres cu referire la EFE.
18 Decembrie 2015 | 11:13
Valeria Şeican: Din orice garderobă nu trebuie să lipsească buna dispoziţie
Astăzi ne apropiem de lumea modei, pentru că discutam despre cum să alegem şi să asortăm elementele vestimentare în funcţie de evenimentul la care mergem. Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne care se respectă, ne spune Valeria Şeican, doctor în studiul artelor şi deputat în Parlamentul Mondial pentru Pace şi Securitate.
01 Decembrie 2015 | 17:00
Trupa „Cuibul” a lansat primul album în limba română (VIDEO/FOTO)
Trupă autohtonă „Cuibul” şi-a lansat în cadrul unui concert acustic live, organizat în capitală, cel de-al optulea album din discografie – „Vise elementare”. Este primul CD în limba română, lansat şi la Bucureşti, informează portalul TRM.MD.
30 Septembrie 2015 | 17:04
O moldoveancă a participat la un concurs de frumuseţe în Egipt
Tânăra studentă, Crina Stânca, a revenit recent din Egipt unde a reprezentat Republica Moldova la competiţia internaţională de frumuseţe „Top Model of the World”. Cum s-a desfăşurat acest concurs, protagonista a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam