Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Iulie 2016 | 15:40
Este o jurnalistă cu ambiţie, cu scopuri şi finalităţi atinse, o tânără cu multe pasiuni şi vise, care, prin multă perseverenţă şi credinţă, realizează tot ce îşi propune. Este vorba despre Rodica Vâlcu, realizatoarea emisiunii „Dialog Social” de la Moldova 1.
09 Iulie 2016 | 21:00
Sophia Loren - cetăţean de onoare în oraşul în care a copilărit
Legenda ecranului, Sophia Loren, a revenit în oraşul copilăriei. La vârsta de 81 de ani, vedeta a devenit cetăţean de onoare al oraşului Napoli din Italia. Actriţa s-a născut la Roma, dar a fost crescută de bunica ei într-o suburbie din Napoli, relatează Mesager.
05 Iulie 2016 | 20:01
Ecaterina Spânu a lansat o piesă estivală la „Bună Dimineaţa”
Tânără interpretă, Ecaterina Spânu, a lansat în emisiunea „Bună Dimineaţa” piesa întitulată „În pas cu vara”. A colaborat cu Veaceslav Deniliuc care i-a scris muzica, iar versurile au fost compuse de Andrei Hadjiu.
04 Iulie 2016 | 19:42
Reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco, a cucerit locul 3 la „Voice of Journalism”
Locul 3 la concursul muzical „Voice of Journalism” a fost cucerit de reportera Moldova 1, Cristina Gavrilenco. Ea s-a ales cu un certificat pentru cursuri de marketing. La competiţie au participat 13 reprezentanţi ai unor instituţii media, iar mai mult de jumătate dintre ei activează la Compania „Teleradio-Moldova”.
28 Iunie 2016 | 16:34
Vlad Filat şi Angela Gonţa divorţează
Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, şi Angela Gonţa divorţează. Informaţia a fost făcută publică pe pagina de facebook a ex-premierului.
24 Iunie 2016 | 16:49
Surpriză emoţionantă pentru Liviu Gulica la „Bună Dimineaţa”
În rândul persoanelor care îşi marchează ziua de naştere la 24 iunie se înscrie şi prezentatorul emisiunii „Bună Dimineaţa”, Liviu Gulica. Echipa matinalului de la postul public a pregătit pentru moderator o surpriză emoţionantă în emisie directă.
29 Aprilie 2016 | 13:47
Lidia Isac a lansat videoclipul piesei „Falling Stars”
Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2016, Lidia Isac, a lansat, în premieră, la emisiunea „Bună dimineaţa”, videoclipul la piesa „Falling Stars”cu care ne va reprezenta ţara la Stockholm, Suedia.
19 Aprilie 2016 | 17:26
Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” anunţă mai multe premiere în acest week-end
Echipa Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” a pregătit un sfârşit de săptămână special în care au loc mai multe premiere. Despre noutăţile din agenda Teatrului Naţional, ne-a oferit detalii directorul trupei de teatru, Petru Hadârcă. Un subiect despre surprizele pregătite de actorii de la Teatrul Naţional, relaţia actor-spectator, frumuseţea acestei meserii şi ce înseamnă teatrul pentru Petru Hadârcă, vedeţi în interviul oferit în emisiunea „Bună Dimineaţa”.
24 Martie 2016 | 12:15
Starea sănătăţii Regelui Mihai s-a îmbunătăţit
Veşti bune despre sănătatea Regelui Mihai - Principesa Moştenitoare Margareta a vorbit în premieră după intervenţia chirurgicală suferită de regele Mihai. Într-un interviu acordat postului digi24, Custodele Coroanei spune că Regele Mihai se simte mai bine după cele 17 zile de spitalizare şi se află în prezent la reşedinţa familiei.
16 Martie 2016 | 14:34
Regele Mihai a fost externat de la spital
Regele Mihai a fost externat din clinica unde a fost internat în urmă cu două săptămâni. Alteţa sa se află la reşedinţa sa din Elveţia, unde este îngrijit de o echipă de medici, relatează Moldova 1.
14 Martie 2016 | 20:35
Pasha Parfeni, în duet cu vioara maestrului Nicolae Botgros a lansat melodia „Acasă” la „Bună Dimineaţa de Weekend”
Nu seamănă între ei, vin din două generaţii diferite şi cântă stiluri diferite de muzică, dar recent au apărut în duet, pentru că tânărul şi talentatul Pasha Parfeni a venit cu o propunere perfectă la maestrul Nicolae Botgros. Duminică, 13 martie, cei doi artişti au povestit secretele acestei colaborări incredibil de frumoase în matinalul „Bună Dimineaţa de Weekend” de la Moldova 1.
03 Martie 2016 | 17:35
Regele Mihai s-a retras din viaţa publică
Grav bolnav, Regele Mihai I a anunţat că cedează tronul fiicei sale, Principesa Moştenitoare Margareta a României. Într-un mesaj public, suveranul şi-a arătat siguranţa că fiica sa va găsi înţelepciunea şi forţa de a continua acţiunile iniţiate şi de a-l reprezenta, relatează Moldova 1.
29 Februarie 2016 | 15:00
Oscar 2016: „Spotlight” câştigă premiul pentru cel mai bun film
După cinci nominalizări la Oscar, renumitul actor Leonardo DiCaprio a intrat, în sfârşit, în posesia premiului. Râvnitul trofeu i-a fost acordat pentru Cel mai bun actor în rol principal în filmul „The Revenant”, relatează Mesager.
27 Ianuarie 2016 | 16:50
Sergiu Braga – primarul care reuşeşte să îmbine arta cu Primăria
Sergiu Braga este primar în satul Ulmu. Ce nu ştiaţi despre el este că face muzică şi a participat la mai multe concursuri. A început studiile la Academia Militară, însă, din mai multe motive, nu a absolvit-o. Muzica nu făcea parte din viaţa lui, dar a început să cânte în urma unui accident, care i-a schimbat radical viaţa.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam