Loading
ro ru en
Monden
Loading
27 Iulie 2017 | 10:17
Deţine un blog pe care îl consideră mai mult un refugiu al stărilor, al amintirilor neşterse, al rănilor ce nu s-au tămăduit şi al multor gânduri. Aşa de semnificativ l-a şi denumit: „Gânduri despletite”. Anda Cristina-Vahnovan a venit în studioul emisiunii „Bună dimineaţa” să ne povestească despre viaţa ei pe celălalt mal al Prutului, despre tatăl ei, poetul Simion Ghimpu şi, desigur, despre blog.
18 Decembrie 2015 | 11:13
Valeria Şeican: Din orice garderobă nu trebuie să lipsească buna dispoziţie
Astăzi ne apropiem de lumea modei, pentru că discutam despre cum să alegem şi să asortăm elementele vestimentare în funcţie de evenimentul la care mergem. Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne care se respectă, ne spune Valeria Şeican, doctor în studiul artelor şi deputat în Parlamentul Mondial pentru Pace şi Securitate.
01 Decembrie 2015 | 17:00
Trupa „Cuibul” a lansat primul album în limba română (VIDEO/FOTO)
Trupă autohtonă „Cuibul” şi-a lansat în cadrul unui concert acustic live, organizat în capitală, cel de-al optulea album din discografie – „Vise elementare”. Este primul CD în limba română, lansat şi la Bucureşti, informează portalul TRM.MD.
30 Septembrie 2015 | 17:04
O moldoveancă a participat la un concurs de frumuseţe în Egipt
Tânăra studentă, Crina Stânca, a revenit recent din Egipt unde a reprezentat Republica Moldova la competiţia internaţională de frumuseţe „Top Model of the World”. Cum s-a desfăşurat acest concurs, protagonista a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1.
11 Septembrie 2015 | 12:12
Designerii autohtoni îşi vor prezenta colecţiile de toamnă-iarnă, la Chişinău Fashion Night
Peste 20 de designeri autohtoni îşi vor expune colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016 la Chişinău Fashion Night. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, cu începere de la ora 19:30, relatează Radio Moldova Actualităţi cu referire la allmoldova.md.
13 Iulie 2015 | 18:00
Gloria Gorceag: Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune
Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune şi o tot repet, e chiar o surpriză pentru mine că am ajuns să fiu moderatoarea unei emisiuni, chiar în emisie directă. De mic copil, toate dorinţele mele erau să fiu artistă. Asta mi-am dorit întotdeauna, afirmă Gloria Gorceag, prezentatoarea emisiunii de divertisment „Cine vine la noi”, de la postul public de televiziune Moldova 1.
31 Mai 2015 | 20:20
Show-uri cu clovni la un centru comercial din capitală
Activităţi distractive pentru copii la un centru comercial din capitală. Pe parcursul a trei zile ei au parte de spectacole cu personaje din lumea poveştilor. Poze cu clovnii, pictori profesionişti şi show-uri interactive. Picii vor avea parte de un târg de carte, activităţi de divertisment, concursuri cu premii şi de alte şi educative, relatează Mesager.
30 Mai 2015 | 14:14
Aliona Moon are „Loc pentru dragoste”
Interpreta Aliona Moon a lansat noua sa piesă „Loc pentru dragoste” la Moldova . Este o realizare produsă în colaborare cu Smiley şi recunoaşte că este entuziasmată de produsul final. Din acest motiv a decis să facă şi un videoclip. Artista spune că videoclipul a fost filmat de o echipă din Republica Moldova şi România. De ce a luat această decizie aflaţi din emisiunea „Bună Dimineaţa”.
18 Mai 2015 | 19:00
Ana Barbu – aşa cum au cunoscut-o colegii de breaslă
Plină de viaţă, talentată, elegantă, inteligentă, o mamă şi o bunică extraordinară – aşa au cunoscut-o colegii de breaslă pe cea care a fost şi va rămâne veşnic vie în amintirea apropiaţilor – Ana Barbu. Invitaţi în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, mai mulţi colegi de breaslă ai regretatei interprete au avut doar cuvinte de laudă pentru Omul şi interpreta Ana Barbu.
10 Mai 2015 | 11:00
Ludmila Bălan a lansat o nouă piesă la Moldova 1
Ludmila Bălan, cunoscută ca Tanti Ludmila, a interpretat astăzi, la emisiunea „Bună Dimineaţa” noua sa piesă - „Hai, inimă!”. Tanti Ludmila a spus că lansarea oficială ar putea avea loc pe 1 iunie.
09 Mai 2015 | 21:28
Olivia Furtună şi Timur Efremov şi-au jucat nunta într-un local select de pe malul Nistrului
Prezentatoarea principalului jurnal informativ de la postul public de televiziune, Moldova 1, Olivia Furtună, s-a căsătorit. Alesul inimii este omul de afaceri Timur Efremov. Tinerii se cunosc de mai mulţi ani şi trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Petrecerea s-a dat într-un local select de pe malul Nistrului.
05 Mai 2015 | 15:24
Olivia Furtună şi Timur Efremov şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu
Prezentatoarea celui mai important jurnal de ştiri de la Moldova 1, Olivia Furtună şi logodnicul său, Timur Efremov, şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu în acest week-end. Procesiunea religioasă a tinerilor a avut loc la Mănăstirea Curchi. Olivia Furtună a declarat pentru TRM.MD că această locaţie nu a fost aleasă întâmplător.
02 Mai 2015 | 22:22
Prima şedinţă foto pentru Kate, William şi mica lor prinţesă
Prinţul William, duce de Cambridge, şi soţia sa, Catherine, şi-au făcut pentru scurt timp apariţia împreună cu fetiţa lor, născută cu doar câteva ore mai devreme, pentru o scurtă şedinţă foto sâmbătă seara în faţa sutelor de jurnalişti adunaţi în faţa maternităţii Saint Mary din Londra, informează AFP.
01 Mai 2015 | 08:00
Vedetele au venit cu felicitări la Moldova 1
În cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” vedetele au venit cu felicitări în adresa postului public de televiziune, Moldova 1, care serbează la 30 aprilie 57 de ani de la fondare. Cu ce urări au venit artiştii, vedeţi în reportajul ataşat.
14 Aprilie 2015 | 11:32
Un prezentator de la Moldova 1 a încântat juriul unui show de talente din România
Alexandru Moraru, prezentatorul emisiunii „Magazinul Copiilor” de la Moldova 1 a încântat juriul unui show de talente din România.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam