Loading
ro ru en
Monden
Loading
26 Mai 2017 | 14:43
Deşi este un matur serios şi responsabil, a avut o copilărie plină de pozne, trăsnăi şi ştrengării. Directorul Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţă, la rubrica „Leagănul copilăriei”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
09 Ianuarie 2015 | 15:00
Angelina Jolie şi Brad Pitt primiţi la Vatican
Angelina Jolie şi Brad Pitt vor fi primiţi de papa Francisc la Vatican, în cadrul unei întâlniri private, în luna ianuarie, potrivit informaţiilor din Us Weekly, preluate de closermag.fr şi Agerpres.
01 Ianuarie 2015 | 11:39
Revelionul pe mapamond
Anul Nou a fost sărbătorit în mai multe părţi ale lumii. Primii oameni de pe mapamond care au ciocnit paharele cu şampanie au fost cei din Insula Crăciunului, o parte a Republicii Kiribati, situată în zona tropicală a Oceanului Pacific. Sărbătoarea Anului Nou este cea mai veche din lume, iar tradiţiile diferă de la o ţară la alta, relatează Mesager.
28 Decembrie 2014 | 13:33
„Chakarita” - în clasamentul European Charts 2014
Piesa formaţiei Acord „Chakarita” a intrat în European Charts 2014. Clasamentul include cele mai bune 200 de piese din Uniunea Europeană.
27 Decembrie 2014 | 10:33
Angela Merkel, „personalitatea anului”, potrivit The Times
Cancelarul german Angela Merkel a fost proclamată Personalitatea anului 2014 de către publicaţia britanică Times pentru „menţinerea stabilităţii în Europa”, relatează Agerpres.
22 Decembrie 2014 | 20:20
A decedat Joe Cocker
Cântăreţul britanic, Joe Cocker a murit, luni, la vârsta de 70 de ani, anunţă surse citate de BBC News online. Decesul a fost confirmat de echipa de impresariat a artistului.
07 Noiembrie 2014 | 12:50
Interpretul moldovean Dima Trofim şi-a lansat primul videoclip în România
Cântăreţul moldovean Dima Trofim, cunoscut din trupa Lala Band, a lansat primul videoclip din cariera solo în România, pentru piesa „Cerşesc iubire”, informează romanialibera.ro.
05 Noiembrie 2014 | 19:00
Forbes: Putin rămâne cel mai influent om din lume
Preşedintele rus, Vladimir Putin, rămâne pentru al doilea an consecutiv cea mai influentă personalitate din lume, potrivit clasamentului stabilit de revista americană, Forbes. Liderul de la Kremlin devansându-l din nou pe omologul său american, Barack Obama, relatează AFP, citată de Agerpres.
31 Octombrie 2014 | 17:05
Colecţie de picturi pe stofă, prezentate la Strasbourg
Culori intense aplicate într-un mod nonconformist. Irina Madan este deja un nume cunoscut în lumea modei autohtone. Recent, pictoriţa şi-a prezentat colecţia de haine şi la Strasbourg.
15 Iulie 2014 | 12:56
Filmul „Eugen Doga” a obţinut premiul mare la un Festival Internaţional
Filmul documentar „Eugen Doga”, realizat de Studioul „Flacăra Film”, a luat premiul mare la Festivalul Internaţional de Film Independent „HERCULES.ro”, desfăşurat între 5 şi 6 iulie în România.
17 Iunie 2014 | 16:39
Moldova s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”
Reprezentatul Republicii Moldova, Valeriu Guţu, s-a clasat pe locul şapte la concursul „Mister World 2014”. Moldoveanul a reuşit să obţină cele mai bune rezultate la probele sportive. La concursul internaţional ce a avut loc duminică, 15 iunie, au participat 47 de bărbaţi, titlul "Mister World 2014" i-a fost decernat reprezentantului Danemarcei, pe locul doi s-a clasat Emmanuel Ikubese din Nigeria, iar locul trei a fost ocupat de José Pablo Minor din Mexic.
13 Iunie 2014 | 19:33
George H. W. Bush: Aniversare la înălţime
Aniversare plină de senzaţii tari şi adrenalină. Fostul preşedinte al Statelor Unite, George H. W. Bush a sărit din nou cu paraşuta, marcând astfel împlinirea a 90 de ani. Evenimentul a fost ţinut în secret, până în ultimul moment, pentru ca el să se poată răzgândi.
08 Iunie 2014 | 12:22
Politicianul Vlad Filat şi jurnalista Angela Gonţa au devenit părinţi
În dimineaţa zilei de 8 iunie, jurnalista Angela Gonţa a devenit pentru prima dată mamă. „Sunt fericit şi din nou tată! Avem o fetiţă sănătoasă şi frumoasă! Îi mulţumesc Angelei pentru această minune din viaţa noastră!”, scrie pe contul său de Facebook politicanul Vlad Filat.
05 Iunie 2014 | 11:15
„Bună dimineaţa” te invită la un Festival excepţional de saxofon
Un festival de zile mari, plin de emoţii pozitive şi muzică bună vă aşteaptă în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” între 6 şi 8 iunie. Este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Saxofon „Sax Story”.
20 Mai 2014 | 21:17
Interpreta Cher serbează 68 de ani
Cher s-a născut pe 20 mai 1946 la El Centro, California şi este una dintre cele mai apreciate cântăreţe americane. De asemenea, este singura artistă solo care a ajuns în Top Ten Billboard Hot 100 în fiecare din următoarele patru decenii. Cum arată vedeta la 68 de ani vedeţi în reportajul Mesager.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam