Loading
ro ru en
Monden
Loading
16 Ianuarie 2016 | 19:46
Liderul administraţiei transnistrene, Evgheni Şevciuk, a devenit tată. Soţia sa, Nina Ştanski, a adus pe lume, în această dimineaţă, o fetiţă, relatează Moldova 1.
11 Ianuarie 2016 | 16:00
David Bowie s-a stins din viaţă
Cântăreţul britanic, David Bowie, a decedat după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artistul împlinise vineri, 8 ianuarie, 69 de ani. David Bowie şi-a dat ultima suflare, înconjurat de familie după o luptă de 18 luni, cu cancerul.
07 Ianuarie 2016 | 17:54
Interpreţii din Moldova, alături de familie de Crăciun
Adeseori întâlnesc Anul Nou departe de casă şi de cei dragi, aducând bucuria în sufletele oamenilor prin melodiile sale în spectacole – vorbim despre interpreţii din Moldova. De cele mai multe ori, în cazul majorităţii interpreţilor, trecerea dintre ani, Crăciunul sunt în aceeaşi măsură bucuria de a fi alături de oameni care se bucură şi sărbătoresc, dar şi departe de familie, de cei dragi, de copii.
20 Decembrie 2015 | 14:41
Mireia Lalaguna din Spania este noua Miss World
Mireia Lalaguna a fost încoronată sâmbătă Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediţii a acestui concurs de frumuseţe, la Sanya, în China, scrie Agerpres cu referire la EFE.
18 Decembrie 2015 | 11:13
Valeria Şeican: Din orice garderobă nu trebuie să lipsească buna dispoziţie
Astăzi ne apropiem de lumea modei, pentru că discutam despre cum să alegem şi să asortăm elementele vestimentare în funcţie de evenimentul la care mergem. Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne care se respectă, ne spune Valeria Şeican, doctor în studiul artelor şi deputat în Parlamentul Mondial pentru Pace şi Securitate.
01 Decembrie 2015 | 17:00
Trupa „Cuibul” a lansat primul album în limba română (VIDEO/FOTO)
Trupă autohtonă „Cuibul” şi-a lansat în cadrul unui concert acustic live, organizat în capitală, cel de-al optulea album din discografie – „Vise elementare”. Este primul CD în limba română, lansat şi la Bucureşti, informează portalul TRM.MD.
30 Septembrie 2015 | 17:04
O moldoveancă a participat la un concurs de frumuseţe în Egipt
Tânăra studentă, Crina Stânca, a revenit recent din Egipt unde a reprezentat Republica Moldova la competiţia internaţională de frumuseţe „Top Model of the World”. Cum s-a desfăşurat acest concurs, protagonista a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?” de la Moldova 1.
11 Septembrie 2015 | 12:12
Designerii autohtoni îşi vor prezenta colecţiile de toamnă-iarnă, la Chişinău Fashion Night
Peste 20 de designeri autohtoni îşi vor expune colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016 la Chişinău Fashion Night. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, cu începere de la ora 19:30, relatează Radio Moldova Actualităţi cu referire la allmoldova.md.
13 Iulie 2015 | 18:00
Gloria Gorceag: Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune
Niciodată n-am visat să fiu om de televiziune şi o tot repet, e chiar o surpriză pentru mine că am ajuns să fiu moderatoarea unei emisiuni, chiar în emisie directă. De mic copil, toate dorinţele mele erau să fiu artistă. Asta mi-am dorit întotdeauna, afirmă Gloria Gorceag, prezentatoarea emisiunii de divertisment „Cine vine la noi”, de la postul public de televiziune Moldova 1.
31 Mai 2015 | 20:20
Show-uri cu clovni la un centru comercial din capitală
Activităţi distractive pentru copii la un centru comercial din capitală. Pe parcursul a trei zile ei au parte de spectacole cu personaje din lumea poveştilor. Poze cu clovnii, pictori profesionişti şi show-uri interactive. Picii vor avea parte de un târg de carte, activităţi de divertisment, concursuri cu premii şi de alte şi educative, relatează Mesager.
30 Mai 2015 | 14:14
Aliona Moon are „Loc pentru dragoste”
Interpreta Aliona Moon a lansat noua sa piesă „Loc pentru dragoste” la Moldova . Este o realizare produsă în colaborare cu Smiley şi recunoaşte că este entuziasmată de produsul final. Din acest motiv a decis să facă şi un videoclip. Artista spune că videoclipul a fost filmat de o echipă din Republica Moldova şi România. De ce a luat această decizie aflaţi din emisiunea „Bună Dimineaţa”.
18 Mai 2015 | 19:00
Ana Barbu – aşa cum au cunoscut-o colegii de breaslă
Plină de viaţă, talentată, elegantă, inteligentă, o mamă şi o bunică extraordinară – aşa au cunoscut-o colegii de breaslă pe cea care a fost şi va rămâne veşnic vie în amintirea apropiaţilor – Ana Barbu. Invitaţi în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, mai mulţi colegi de breaslă ai regretatei interprete au avut doar cuvinte de laudă pentru Omul şi interpreta Ana Barbu.
10 Mai 2015 | 11:00
Ludmila Bălan a lansat o nouă piesă la Moldova 1
Ludmila Bălan, cunoscută ca Tanti Ludmila, a interpretat astăzi, la emisiunea „Bună Dimineaţa” noua sa piesă - „Hai, inimă!”. Tanti Ludmila a spus că lansarea oficială ar putea avea loc pe 1 iunie.
09 Mai 2015 | 21:28
Olivia Furtună şi Timur Efremov şi-au jucat nunta într-un local select de pe malul Nistrului
Prezentatoarea principalului jurnal informativ de la postul public de televiziune, Moldova 1, Olivia Furtună, s-a căsătorit. Alesul inimii este omul de afaceri Timur Efremov. Tinerii se cunosc de mai mulţi ani şi trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Petrecerea s-a dat într-un local select de pe malul Nistrului.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam