Loading
ro ru en
Monden
Loading
26 Mai 2017 | 14:43
Deşi este un matur serios şi responsabil, a avut o copilărie plină de pozne, trăsnăi şi ştrengării. Directorul Palatului Naţional „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman a povestit despre cea mai frumoasă perioadă din viaţă, la rubrica „Leagănul copilăriei”, din cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
14 Mai 2014 | 18:13
Un festival „dulce” va avea loc la Chişinău
Festivalul de stradă „Mai dulce” este deja la a doua ediţie şi îţi propune să promoveze tradiţiile culinare autohtone, dar şi să promoveze identitatea noastră naţională. Nata Albot şi Viorica Nagacevschi, organizatoarele acestui eveniment, ne-au promis, începând cu data de 25 mai, distracţii pe cinste unde copiii vor juca un rol important.
14 Mai 2014 | 12:05
Moldova devine o parte a culturii europene prin Festivalul de film de la Chişinău
Oraşul Chişinău găzduieşte, între 11 şi 16 mai, un Festival cinematografic unde sunt prezentate filme produse în ţări din Uniunea Europeană.
05 Mai 2014 | 14:14
Anastasia Lazariuc revine cu un spectacol, o carte şi două CD-uri
Anastasia Lazariuc a revenit la Chişinău cu mult dor şi cu surprize pentru admiratorii săi. Vorbim despre o carte-album despre calea pe care a parcurs-o în viaţă şi în lumea muzicii, două CD-uri cu cele mai îndrăgite melodii şi un concert extraordinar „Destin”, ce va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional, relatează Mesager.
26 Aprilie 2014 | 20:02
500 de obiecte de valoare din vila lui Ianukovici, expuse publicului
La aproape două luni de la fuga din ţară a preşedintelui Viktor Ianukovici, ucrainenii au ocazia să vadă tablouri şi obiecte de artă găsite în vila Mejgorie a fostului lider de la Kiev. În casa celui de al patrulea preşedinte al Ucrainei au fost găsite exponate rare cu valoare istorică.
17 Aprilie 2014 | 16:20
Produse tradiţionale expuse la un târg pascal din capitală
În preajma sărbătorilor pascale, în capitală, are loc a treia ediţie a Târgului de cadouri de Paşti, desfăşurat între 16 aprilie şi 19 aprilie. Evenimentul a atras mulţi cumpărători interesaţi în procurarea produselor cu specific pascal tradiţional moldovenesc: ouă încondeiate, dulciuri, pască, jucării şi articole vestimentare.
16 Aprilie 2014 | 15:15
”Lucia di Lammermoor„ – un spectacol de zile mari la Teatrul de Operă şi Balet
Spectacol special la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu”, în regia lui Mihai Timofti şi sub bagheta dirijorului Andrei Iurchevici. În această seară, de la ora 18.00, va avea loc opera în trei acte „Lucia di Lammermoor” care este bazată pe romanul lui Walter Scott "The Bride of Lammermoor".
03 Aprilie 2014 | 16:44
Moldoveanca Xenia Deli - în videoclipul unui rapper rus
Frumoasa moldoveancă Xenia Deli a devenit protagonista unui videoclip lansat de rapperul rus T-Killah, informează intermedia.ru. Filmările videoclipului au avut loc în Amserdam.
03 Aprilie 2014 | 15:03
S-a decis cine ne va reprezenta la festivalul ”Slaveanskii bazar”
Vitalie Negruţă şi Maria Roşcovan vor reprezenta Republica Moldova la festivalul ”Slaveanskii bazar”. Artiştii au fost aleşi în cadrul preselecţiei naţionale pentru acest concurs. Anunţul a fost făcut de către instrumentistul Constantin Moscovici, reprezentantul oficial al festivalului în ţara noastră în cadrul emisiunii ”Bună dimineaţa” de la Moldova 1.
01 Aprilie 2014 | 12:07
1 aprilie – Ziua mondială a păsărilor
Astăzi, 1 aprilie, în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Păsărilor. Evenimentul este sărbătorit încă din anul 1906.
27 Martie 2014 | 16:27
O moldoveancă luptă pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”
Victoria Ionel, o moldoveancă stabilită în Portugalia, concurează pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”.
15 Martie 2014 | 13:09
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău pe 24 martie. Potrivit organizatorilor, Al Di Meola vine în Republica Moldova cu noul său program „Al Di Meola plays Beatles & More”.
06 Martie 2014 | 13:02
Designeri moldoveni stabiliţi în România îşi vor prezenta, în premieră, colecţiile la Chişinău
Trei branduri, asupra cărora lucrează şi designeri moldoveni stabiliţi la Bucureşti, vor fi prezentate, astăzi, la Chişinău, în cadrul unui fashion show pentru cei care vor să fie mereu în pas cu moda.
04 Martie 2014 | 10:53
O moldoveancă participă la concursul Miss Canada 2014
O moldoveancă va lupta pentru titlul „Miss Canada 2014”. Viorica Lefter este cea care s-a înscris la acest concurs şi speră să obţină marele premiu.
03 Martie 2014 | 12:35
Gala Premiilor Oscar 2014
Oscarul pentru cel mai bun film a fost obţinut de pelicula „12 ani de sclavie”, iar filmul „Gravitaţia” a câştigat cele mai multe trofee - şapte la număr. Ochii întregii lumi au fost aţintiţi spre Los Angeles, unde cele mai bune producţii cinematografice au fost decorate cu faimoasele statuete aurii.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam