Loading
ro ru en
Monden
Loading
21 Aprilie 2017 | 18:36
A renunţat la televiziune şi s-a mutat în Londra, pentru a fi mai aproape de cariera în actorie pe care şi-a dorit-o mereu. Djulieta Gînu-Ardovan s-a întors în ţară pentru o perioadă nedeterminată şi are o mulţime de proiecte pe care vrea să le implementeze pentru a-şi ajuta conaţionalii. Fosta prezentatoare de la „Cine vine la noi?” a revenit în studioul emisiunii în calitate de invitat şi ne-a povestit ce a reuşit să realizeze şi care îi sunt planurile de viitor.
27 Martie 2014 | 16:27
O moldoveancă luptă pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”
Victoria Ionel, o moldoveancă stabilită în Portugalia, concurează pentru titlul de Miss Republica Portugalia „Beauty Queen 2014”.
15 Martie 2014 | 13:09
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău pe 24 martie. Potrivit organizatorilor, Al Di Meola vine în Republica Moldova cu noul său program „Al Di Meola plays Beatles & More”.
06 Martie 2014 | 13:02
Designeri moldoveni stabiliţi în România îşi vor prezenta, în premieră, colecţiile la Chişinău
Trei branduri, asupra cărora lucrează şi designeri moldoveni stabiliţi la Bucureşti, vor fi prezentate, astăzi, la Chişinău, în cadrul unui fashion show pentru cei care vor să fie mereu în pas cu moda.
04 Martie 2014 | 10:53
O moldoveancă participă la concursul Miss Canada 2014
O moldoveancă va lupta pentru titlul „Miss Canada 2014”. Viorica Lefter este cea care s-a înscris la acest concurs şi speră să obţină marele premiu.
03 Martie 2014 | 12:35
Gala Premiilor Oscar 2014
Oscarul pentru cel mai bun film a fost obţinut de pelicula „12 ani de sclavie”, iar filmul „Gravitaţia” a câştigat cele mai multe trofee - şapte la număr. Ochii întregii lumi au fost aţintiţi spre Los Angeles, unde cele mai bune producţii cinematografice au fost decorate cu faimoasele statuete aurii.
06 Februarie 2014 | 19:19
Ce dar îşi doreşte Dan Bălan la aniversarea celor 35 de ani
Cunoscutul interpret, Dan Bălan, împlineşte 35 de ani. În această zi el va auzi mai mult Happy Birthday, deoarece se află acum la Londra, unde lucrează la un nou album. Contactat telefonic de echipa Mesager artistul spune că îşi doreşte şi în continuare să creeze, dar cel mai mult vrea... o familie.
06 Februarie 2014 | 15:00
Regina Elisabeta a II-a, 62 de ani pe tronul Marii Britanii
Regina Elisabeta a II-a împlineşte 62 de ani de la urcarea pe tronul Marii Britanii după moartea subită a tatălui său, George al VI-lea, la 6 februarie 1952, deşi ea a fost încoronată oficial un an mai târziu, informează agenţia EFE.
27 Ianuarie 2014 | 13:47
Au fost desemnaţi câştigătorii Premiilor Grammy
Formaţia de origine franceză Daft Punk şi Lorde, adolescenta din Noua Zeelandă, au fost marii câştigători ai galei cu numărul 56 a Premiilor Grammy ce a avut loc ieri, 26 ianuarie, la Los Angeles.
18 Ianuarie 2014 | 16:16
Ce cadouri a primit familia regală britanică în 2013
Familia regală britanică a publicat lista cadourilor primite oficial în 2013. Printre cele mai ciudate se numără un pitic de grădină, o turtă dulce în formă de catedrală şi o machetă din ciocolată a castelului Windsor, relatează agenţia Belga.
13 Ianuarie 2014 | 18:18
Globurile de aur 2014: „12 Years a Slave” şi „American Hustle” - cele mai bune filme
Lungmetrajele „12 Years a Slave”, de Steve McQueen, şi „American Hustle”, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-dramă, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminica seară, la Los Angeles, relatează Mediafax.
10 Ianuarie 2014 | 15:37
Arsenie va reprezenta România la Festivalul „Vina del Mar” din Chile
Interpretul moldovean Arsenie, fost membru al trupei O-Zone, va fi primul participant din Europa de Est care va merge la cel mai important festival muzical din America de Sud - „Vina del Mar”.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam