Loading
ro ru en
Monden
Loading
10 Iunie 2017 | 20:48
Adrian Ursu cu detalii din culisele filmărilor în Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”
De trei zile, showbizz-ul moldovenesc s-a îmbogăţit cu o nouă producţie video realizată la cel mai înalt nivel. Interpretul Adrian Ursu a deschis un pic culisele poveştii de dragoste pe care o trăieşte alături de soţia lui Irina Negara şi ne-a arătat dragostea lui cu aromă de cafea în cele mai frumoase peisaje din Thailanda, la „Bună Dimineaţa de Weekend”.
La doar trei zile de la lansare, videoclipul a reuşit să adune suficiente critici, aprecieri, sugestii şi vizualizări. Producţia video poartă amprenta talentatului Roman Burlacu. Imaginele rupte din altă realitate au fost filmate pe 7 insule timp de 10 zile în Thailanda.

Eroina videoclipului este soţia interpretului, Irina Negara, care apare în pictoriale foarte senzuale. De ce a ales interpretul această destinaţie şi acest scenariu pentru noul videoclip a dezvăluit în detalii la „Bună Dimineaţa de Weekend”.

„Accentele acestui videoclip sunt peisajele şi eroina. Atunci când am început să lucrez cu Roman Burlaca mi-a prezentat două variante, fie facem un decor care ar fi costat foarte scump ca să arate bine, fie alegem o destinaţie exotică. Când mi-a arătat câteva imagini, mi-am dat seama că eu am fost în Thailanda în 2013, după nunta noastră şi atunci am decis că e mai ieftin şi mai simplu să mergem acolo. Tot la sugestiile şi argumentele lui Roman Burlaca, nu apare nici o scenă intimă sau o întâlnire a celor doi eroi, pentru că noi asta facem în fiecare zi acasă. Ideea nu fost să transpunem viaţa noastră reală în videoclip, dar să transmitem senzaţia pe care o alimentează sentimentele care le avem unul faţă de altul. Scopul a fost să transmitem doar atmosfera dintr-o relaţie cu aromă de cafea”, a declarat Adrian Ursu în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa de Weeekend”.

Mai multe detalii din culisele filmărilor care începeau la 4 dimineaţa şi călătoriile lungi pentru a găsi cele mai potrivite peisaje pentru videoclip, vedeţi în interviul oferit de Adrian Ursu la Moldova 1!
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam