Loading
ro ru en
Monden
Loading
23 Mai 2017 | 18:37
Alex Bivol şi-a lansat un videoclip la piesa „La la la”
A fost în vacanţă, dar nu a stat degeaba la soare. Interpretul Alex Bivol a filmat şi un videoclip, în timp ce se afla la odihnă în Muntenegru. Artistul a venit în studioul „Bună dimineaţa” să povestească detalii de la filmări şi să împărtăşească cu telespectatorii impresiile despre ţara de pe malul mării Adriatice.
O perioadă, Alex s-a retras din scenă, însă acum a revenit cu o piesă nouă și un clip nou. Destinația a fost una foarte reușită, Muntenegru fiind o țară cu multe peisaje care-ți taie respirația. Alex și echipa lui au reușit să prindă în cadru combinația superbă dintre munți și mare, astfel că după vizionarea clipului te duci direct cu gândul la vacanță.

Urmăriți mai sus clipul, în cadrul interviului.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam