Loading
ro ru en
Monden
Loading
28 Iunie 2017 | 16:25
Alexandrina Grecu povesteşte despre planurile de după absolvirea liceului
Alexandrina Grecu este o tânără talentată, care provine dintr-o familie de actori şi de la vârsta de şapte ani le calcă părinţilor pe urme. A putut fi admirată în spectacolele „Cu bunelul ce facem?” sau „Puştoaica de la etajul 13”, jucate la teatrul Satiricus. Iată că acum puştoaica a crescut şi deja a absolvit liceul cu brio, anul acesta. Despre planurile de viitor Alexandrina a povestit la emisiunea „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
A susținut examenele de bacalaureat cu bine și pe meritate, deoarece a învățat mult. Din păcate, nu a fost alături de colegi la balul de absolvire, deoarece a mers în turneu la un festival în Sibiu, cu două spectacole - „Migranții” și „Puștoaica de etajul 13”. Spune că echipa noastră a fost apreciată acolo, iar publicul i s-a părut fenomenal.

 Alexandrina vrea să facă teatru și deja începe pregătirile intensive pentru examenul de admitere la actorie, în România. Ea are mari așteptări de la anii de studenție și vrea să fie cei mai frumoși ani din viața ei.

Mai multe vedeți din video de mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam