Loading
ro ru en
Monden
Loading
30 Mai 2015 | 14:14
Aliona Moon are „Loc pentru dragoste”
Interpreta Aliona Moon a lansat noua sa piesă „Loc pentru dragoste” la Moldova . Este o realizare produsă în colaborare cu Smiley şi recunoaşte că este entuziasmată de produsul final. Din acest motiv a decis să facă şi un videoclip. Artista spune că videoclipul a fost filmat de o echipă din Republica Moldova şi România. De ce a luat această decizie aflaţi din emisiunea „Bună Dimineaţa”.
Aliona Moon a reușit să impresioneze cu vocea sa inconfundabilă, ajungând până în finala celui de-al patrulea sezon „Vocea României”, după ce a reprezentat Republica Moldova la etapa internațională Eurovision Song Contest cu piesa „O mie”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam