Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Aprilie 2015 | 20:20
Aliona Triboi: Mi-aş dori o sută de copii
Actriţa şi interpreta Aliona Triboi, a avut grijă ca fiica ei să fie departe de obiectivul camerelor de luat vederi din primele zile ale vieţii. Vă invităm să o cunoaşteţi pe Ruxanda, minunea familiei Gâlcă-Triboi, în emisiunea „Părinţi şi copii” de la Moldova 1.
Aliona spune că odată cu apariția Ruxandei a conștientizat că e minunat să fii mamă de fetiță și au îndrăgit-o cu toții din prima. Printre grijile cotidiene a constatat că micuța familiei a devenit o avalanșă de expresivitate care prindea forme și caracter.

Artista a confesat că despre venirea pe lume a fetiței a aflat exact la 3 săptămâni după nuntă, veste care i-a dat peste cap activitatea profesionale, dar s-a adaptat pentru că conexiunea mamă-fiică nu trebuie să înceteze niciodată.

Întrebată dacă își mai dorește frați sau surori pentru Ruxanda, vedeta a mărturisit că a descoperit că picii sunt foarte dulci și iubitori, iar dacă nu ar avea o meserie solicitantă și-ar dori o sută de copii, dar nu își permite acest lux.

Varianta integrală a emisiunii o vedeți AICI.
 
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam