Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 Iulie 2017 | 14:37
Aliona Triboi povesteşte despre „Lumânarea de pe masă”
Cea mai nouă piesă a interpretei Aliona Triboi este una cu un mesaj foarte emoţionant. „Lumânarea de pe masă” este creată ca să ne amintească cât de preţios este timpul şi ce bogăţie este să ai părinţii alături. Aliona Triboi şi soţul său, Ghenadie Gâlcă alături de fiica lor Ruxanda au venit la emisiunea „Bună dimineaţa” să ne ofere câteva detalii din spatele producţiei piesei.
Pentru crearea acestui cântec Aliona Triboi a apelat la Oleg Baraliuc și pentru text – la Ludmila Popovici-Paraschiv, cei în care se poate încrede pe deplin.
Deși nu aveau intenția să facă un clip, ci doar un slideshow cu fotografii reprezentative pentru piesă, până la urmă videoclipul a fost filmat.

 „Așa s-au aranjat stelele. E un clip foarte sincer, cu imagini din viața reală a oamenilor din sat. Au fost inspirați oamenii din jurul nostru și ne-au dat curaj să mergem mai departe și credem că nu este nevoie de multă investiție pentru a realiza un așa produs”, spune Aliona Triboi.

Videoclipul a fost filmat în satul Bujor, raionul Hâncești, la casa buneilor Alionei. Artista susține că prin această piesă vor să amintească publicului că timpul se scurge prea repede, de aceea ar trebui să-l petrecem mai mult cu părinții și să le acordăm mai multă atenție.

Mai multe vedeți în video de mai sus.

Puteți audia piesa „Lumânarea de pe masă” aici.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam