Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Mai 2014 | 14:14
Anastasia Lazariuc revine cu un spectacol, o carte şi două CD-uri
Anastasia Lazariuc a revenit la Chişinău cu mult dor şi cu surprize pentru admiratorii săi. Vorbim despre o carte-album despre calea pe care a parcurs-o în viaţă şi în lumea muzicii, două CD-uri cu cele mai îndrăgite melodii şi un concert extraordinar „Destin”, ce va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional, relatează Mesager.
Vocea caldă și chipul frumos ale Anastasiei Lazariuc, firea romantică, dar şi luptătoare cu încercările la care a suspus-o viaţă, toate sunt descrise în paginile unei cărţi. „Mulţi dintre cei cu care am colaborat nu mai sunt şi acest lucru m-a responsabilizat. Sunt momente din viaţa mea, poze inedite, dezvăluiri. Demult mi-am dorit acest lucru şi mă bucur că l-am finalizat”, spune Anastasia Lazariuc.

Cartea este însoţită de două CD-uri cu 41 dintre cele mai populare cântece ale interpretei. „Cântecele se risipesc, multe au fost date uitării, printre ele foarte frumoase. Marele meu noroc a fost să mă intersectez cu oameni de mare valoare: Ion Aldea-Teodorovici, Petre Teodorovici, Anatol Chiriac, poeţii Dumitru Matcovschi și Grigore Vieru”, afirmă Anastasia Lazariuc.

Cele mai  frumoase melodii vor răsuna în cadrul un concert live organizat la Chişinău. Spectacolul „Destin” va avea loc pe 8 mai la Palatul Naţional „Nicolae Sulac”. Împreună cu Anastasia Lazariuc vor urca în scenă Iurie Sadovnic, Cristi Aldea Teodorovici, formaţia „Acord”.

Detalii la temă aflați din reportajul realizat de echipa Mesager.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam