Loading
ro ru en
Monden
Loading
07 Aprilie 2017 | 11:15
Anatol Mârzenco a lansat o nouă piesă muzicală la „Bună Dimineaţa”
„Trece viaţa, totu-i trecător” - este noua piesă prezentată, în premieră, de interpretul de muzică uşoară, Anatol Mârzenco, în cadrul emisiunii „Bună Dimineaţa” de la postul public de televiziune. Tot aici aflaţi care este cheia longevităţii şi a succesului artistului, cine îi sunt cei mai buni prieteni, dar şi ce nostalgie are Anatol Mârzenco în ajunul sărbătorilor pascale.
În timp ce el visa să ajungă un mare fotbalist, mama îl vedea militar. Viața, însă, ia pregătit alte surprize și l-a adus în fața muzicii, și nu în zadar. De-a lungul timpului, interpretul a ajuns una dintre cele mai reprezentative voci din Republica Moldova. Astăzi Anatol Mârzenco se declară fericit și împlinit, ba mai mult, recunoaște că în scurt timp ar putea organiza o seară de creație alături de prieteni și oamenii dragi, chiar dacă nu este părtașul unor asemenea evenimente.
 
Referindu-se la prietenie, dar și la cei mai buni prieteni ai săi, interpretul declară că are prieteni puțini, dar buni. „Nevasta, copiii sunt cei mai buni prieteni pe care îi am. Un prieten de nădejde și singur pe care îl am, cred că sunt eu”,  a declarat Anatol Mârzenco.
 
Familia, spune Anatol Mârzenco, este cea mai importantă realizare a sa. „Cred că mi-a mers în viață, deoarece am o soție extraordinară și doi copii la fel de extraordinari”, a mai spus interpretul.

Cafea și mișcarea este, potrivit lui Anatol Mârzenco, secretul longevității. „După ce mă trezesc dimineața, până în seară nu mănânc practic nimic, decât cafea și ceai. Mulți zic că cafeaua și fumatul dăunează, dar vreau să vă spun că după ce am fost în multe alte țări, am întâlnit mulți oameni care au ajuns la o vârstă înaintată, chiar mai mult de o sută de ani. Am observat că ei consumă foarte multă cafea și au un stil de viață activ”, a declarat interpretul.

Și pentru că sărbătorile pascale iată-iată ne bat la ușă, interpretul de muzică ușoară, Anatol Mârzenco, recunoaște că cel mai mare dor al său și nostalgie este legată de casa părintească și satul de baștină.

„Pentru fiecare dintre noi, sărbătorile de primăvară sunt frumoase. Pe mine mă leagă de ele nostalgia trecutului. Copil fiind, cu toate că părinții mei erau foști profesori, eu eram puțin mai ștrengar și fugeam cu băieții la biserică, cu toate că pe timpuri nu se permitea ca un fecior de profesor, mai ales, să stea în biserică”, spune Anatol Mârzenco.

Pentru  a afla mai multe despre viața și activitatea interpretului Anatol Mârzenco, dar și pentru a audia noua sa piesă, urmăriți emisiunea „Bună Dimineața” AICI
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam