Loading
ro ru en
Monden
Loading
25 Mai 2017 | 17:04
Bijutierul cu voce de aur, Maxim Prepeliţă, şi-ar dori să aibă o piesă proprie (VIDEO)
Maxim Prepeliţă este un tânăr talentat, care a fascinat cu vocea sa publicul de acasă, dar şi de peste Prut. L-a remarcat chiar şi Andra, spunându-i că are talent cu carul. Mai multe despre experienţa de la „Românii au talent” şi despre viaţa sa Maxim Prepeliţă a povestit în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la Moldova 1.
A participat la sezonul 7 al show-ului „Românii au talent”, interpretând piesa de operă „Caruso”, una care necesită calități vocale deosebite și care îl reprezintă. Astfel, cei patru jurați au rămas mască, după ce a început Maxim să cânte. A primit câte un „Da” din partea fiecăruia și a trecut în următoarea etapă, însă nu a fost selectat pentru semifinalele live. A fost extrem de decepționat, pentru că s-a pregătit de semifinală o lună întreagă, plănuind să interpreteze piesa „Grande amore”, a trupei italiene Il Volo. Decepția l-a făcut mai puternic: „A fost o lecție pentru mine, mi-a fost de învățătură. Supărarea trece”, a spus Maxim.

Nu întâmplător cântă așa de frumos. Tatăl să este preot, iar el a făcut parte mult timp din corul bisericesc, printre 20 de fete. Maxim nu a ales să facă teologia, cu toate că părinții insistau să meargă pe această cale. El spune că dacă avea să aibă un îndrumător la timpul necesar, alegea să studieze la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. Ulterior, Maxim a fost agent de pază, iar acum modelează bijuterii din metale prețioase.

Acum Maxim Prepeliță se gândește să cucerească piața muzicală autohtonă cu o piesă proprie, însă acest lucru este foarte costisitor, iar meseria de bijutier îl ține ocupat tot timpul.

Vedeți mai multe în interviul video de mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam