Loading
ro ru en
Monden
Loading
26 Mai 2017 | 11:36
Brio Sonores vor deschide concertul lui Andrea Bocelli de la Bucureşti
Pe 22 iunie Andrea Bocelli va avea un concert la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei. Onoarea de a deschide concertul legendarului tenor a revenit trupei Brio Sonores. Băieţii spun că au emoţii, se pregătesc şi speră ca în viitor să cânte împreună cu el pe scenă, nu doar să deschidă concertul lui. Mai multe despre planurile lor, Brio Sonores au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”.
Vara aceasta pare să nu le ofere timp pentru a se odihni celor de la Brio Sonores. În toamnă vor să facă publicului o surpriză excepțională, de aceea va fi nevoie de multă muncă în perioada estivală. La moment pregătesc mai multe piese și vor avea mai multe concerte live. Pentru una din piese, care se va potrivi perfect vocilor, ei vor să filmeze și un videoclip, fiind deocamdată la etapa de idei.

„Vara va fi nu prea liniștită pentru noi, vom munci foarte mult, ca în septembrie să scoatem o surpriză frumoasă”, a spus Dumitru Mîțu, membru al trupei.

Brio Sonores au avut parte de un succes grandios, odată cu obținerea premiului I la show-ul „Românii au talent”, după care au urmat concerte în întreaga lume. Membrii trupei sunt tenorii Valeriu Moruz, Dumitru Mîțu, Mihai Gandraman și baritonii Veaceslav Timofti și Vitalie Maciunschi.

Audiați piesele interpretate de Brio Sonores în video de mai sus.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam