Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 August 2017 | 15:59
Britanicii aduc un omagiu prinţesei Diana
Zeci de britanici s-au adunat în faţa Palatului Kensington pentru a aduce un omagiu Prinţesei Diana, pentru a comemora viaţa persoanei care a transformat familia regală din Marea Britanie, împlinindu-se 20 de ani de când Prinţesa Diana a murit într-un accident de maşină în Paris, informează Mediafax cu referire la Reuters.
Moartea Prinţesei Diana a reprezentat un punct de cotitură pentru monarhia britanică, fiind considerat momentul în care Familia Regală şi-a schimbat modul de relaţionare cu publicul. Chiar şi Regina Elisabeta a promis în acel moment că va învăţa din viaţa Prinţesei.

Joi dimineaţă, fanii Prinţesei Diana s-au adunat în faţa Palatului Kensington pentru a aprinde lumânări, într-un gest de respect faţă de Casa Regală.
”Ea a adus un aer proaspăt în interiorul Familiei Regale. Cu toate că familia Regală a fost puţin rece în acea perioadă, Diana avea o fire caldă şi blândă. Diana a fost foarte specială şi vrem să-i păstrăm memoria vie”, a declarat Caryll Foster, care a ajuns la ora trei dimineaţa în faţa Palatului.

”Nu am întâlnit pe nimeni ca ea. Cred că a atins inima atâtor oameni datorită persoanei care era”, a declarat un alt britanic prezent în faţa Palatului Kensington.

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Prinţesa de Wales, Lady Diana, şi prietenul său, Dodi al Fayed, şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris, la 31 august 1997.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam