Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Iunie 2014 | 11:15
„Bună dimineaţa” te invită la un Festival excepţional de saxofon
Un festival de zile mari, plin de emoţii pozitive şi muzică bună vă aşteaptă în incinta Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” între 6 şi 8 iunie. Este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Festivalului Internaţional de Saxofon „Sax Story”.
Președintele asociației culturale „Nume noi” și fondatorul Festivalului, Sergiu Mușat, vă invită să vă delectați în acest weekend cu muzică bună. Mușat promite că în cadrul Festivalului vor fi abordate toate genurile de muzică care pot fi interpretate la un saxofon, începând de la muzică clasică și terminând cu muzică ușoară și, desigur, jazz.

Dacă vrei să afli mai multe, urmărește interviul din cadrul emisiunii „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam