Loading
ro ru en
Monden
Loading
12 Aprilie 2017 | 18:28
Care este destinaţia preferată a Cristinei Scarlat?
Cineva spunea că omul nu are rădăcini, precum un arbore şi din acest motiv el poate să-şi mute locul. Nu se ştie dacă o fi asta cauza pentru care Cristina Scarlat iubeşte să călătorească, însă cu siguranţă sufletul de artist cere mereu să vizitezi locuri noi. Despre destinaţiile ei preferate a povestit interpreta Cristina Scarlat, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”, de la televiziunea naţională.
Întrebată spre ce destinație și-ar cumpăra bilet în acest moment, a spus că spre Geneva, Elveția, care este o noutate în preferințele ei. Deși este un oraș foarte scump și ea zice că nu își permite să facă shopping acolo, adoră să se plimbe prin Geneva și să admire peisajele ce o înconjoară. Elveția este o țară de poveste, iar artista s-ar întoarce de fiecare dată să savureze frumusețea ei. Dacă ar putea să-și schimbe locul de trai, cu siguranță ar alege liniștea și confortul pe care îl oferă țara cu capitala la Berna.

Este îndrăgostită și de Grecia, țară ce are un loc aparte în inima interpretei. Adoră să se odihnească acolo și să descopere noi plaje, care de care mai frumoase. Republica Elenă îi încarcă bateriile de fiecare dată și este o hrană spirituală pe care n-ar putea s-o înlocuiască cu nimic.

În vacanțe, de obicei, apelează la agenții de turism, însă afirmă că anul acesta ar vrea să facă o excepție și să meargă cu familia, pe cont propriu. Astfel spune că o să reușească să savureze vacanța pe îndelete, fără să fie grăbiți de condițiile foilor turistice.

„Am depășit perioada când ești în căutarea soarelui. El este aici, în suflet, mereu”, menționează artista, referitor la faptul că nu totdeauna caută destinații însorite. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam