Loading
ro ru en
Monden
Loading
14 Februarie 2018 | 14:18
Câştigătoarea concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a încântat publicul de acasă
Câştigătoarea sezonului şapte al concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, a păşit aseară, cu mari emoţii, pe scena Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău. Tânăra a interpretat, în faţa unui public numeros, prima ei piesă – „Măşti”, pe care a lansat-o la scurt timp după ce a devenit învingătoarea prestigiosului concurs de muzică din România.
Ana Munteanu a evoluat în cadrul unui concert solo al artistului român, Smiley, sosit la Chișinău pentru a prezenta publicului de aici cele mai noi piese, de pe noul său album „Confesiune”.
 

Smiley a fost antrenorul Anei Munteanu în cadrul concursului „Vocea României”. Interpreta la ales pe Smiley în urma audiţiei pe nevăzute, în care a cântat melodia „Bensonhurst blues”.
 

 
În finală, Ana Munteanu a interpretat melodia „De unde vii la ora asta”, în duet cu Smiley, antrenorul ei, piesa „La Boheme” şi melodia „Prayer”, în duet cu Marcel Pavel – piese ce i-au adus marele trofeu, dar și un premiu în valoare de 100 de mii de euro. 
Postat de: Iulia Dubceac
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam