Loading
ro ru en
Monden
Loading
06 Februarie 2014 | 19:19
Ce dar îşi doreşte Dan Bălan la aniversarea celor 35 de ani
Cunoscutul interpret, Dan Bălan, împlineşte 35 de ani. În această zi el va auzi mai mult Happy Birthday, deoarece se află acum la Londra, unde lucrează la un nou album. Contactat telefonic de echipa Mesager artistul spune că îşi doreşte şi în continuare să creeze, dar cel mai mult vrea... o familie.
Aniversarea din acest an l-a găsit pe Dan Bălan în capitala Marii Britanii. Aici lucrează la crearea unui un nou album, dar spune că astăzi va lua o pauză şi se va relaxa în compania unui cerc restrâns de prieteni, într-un local din Londra. „Pentru mine fericirea în mare parte înseamnă a crea, altfel nu sunt fericit. Să am dragoste, să realizez noile scopuri. Şi, normal, familie, copii! Eu aştept de mult timp, sper în curând să savurez şi eu din magia asta”, confesează artistul.

Deși este înconjurat de sute de femei frumoase, starul spune că încă nu şi-a găsit sufletul pereche. Îşi concentrează toate forţele şi inspiraţia pe noul album şi promite să revină acasă cu un concert în cadrul unui turneu către finele verii.

Dan Bălan este fondatorul trupei O-ZONE. Hitul ”Dragostea din tei” a făcut senzaţie pe întreg mapamondul, obţinând multiple discuri de platină, fiind apoi interpretat de peste 200 de artişti în 14 limbi. Recent Dan Bălăn a fost desemnat Interpretul Anului de postul muzical MuzicBox Rusia. Tot în Rusia el a câştigat trei ani consecutiv premiul Zolotoy Gramafon.
Postat de: Departamentul Multimedia
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam