Loading
ro ru en
Monden
Loading
15 Martie 2014 | 13:09
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău
Celebrul chitarist american Al Di Meola va concerta la Chişinău pe 24 martie. Potrivit organizatorilor, Al Di Meola vine în Republica Moldova cu noul său program „Al Di Meola plays Beatles & More”.
El va interpreta piese ale formaţiei „The Beatles”, transpuse pe chitară. Concertul va avea loc la Palatul Naţional „N. Sulac”.

Al Di Meola (numele adevărat Albert Laurence Dimeola) este un chitarist american, de origine italiană, care abordează diverse genuri muzicale, inclusiv jazz, jazz-rock, jazz-fusion american, flamenco. El este unul dintre marii virtuozi ai chitarei, comparabil cu John McLaughlin, ca tehnică şi cu Carlos Santana, ca sursă de inspiraţie.

În 2009 a fost inclus în lista celor mai remarcabili chitarişti ai tuturor timpurilor, conform revistei „Classic Rock”, informează Moldpres.
.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam