Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 Octombrie 2014 | 17:05
Colecţie de picturi pe stofă, prezentate la Strasbourg
Culori intense aplicate într-un mod nonconformist. Irina Madan este deja un nume cunoscut în lumea modei autohtone. Recent, pictoriţa şi-a prezentat colecţia de haine şi la Strasbourg.
Tinerii întotdeauna au dorit sa se evidențieze, iar îmbrăcămintea le oferă această posibilitate. Pasiunea pentru pictură pe stofă a fost descoperită întâmplător, însă este apreciată atât în Republica Moldova cât și în afara țării.

Aflați mai multe detalii în materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam