Loading
ro ru en
Monden
Loading
31 Mai 2017 | 15:37
Confesiuni matinale cu interpretul Pasha Parfeni la „Bună Dimineaţa”
La 30 mai, îndrăgitul interpret, Pasha Parfeni sărbătoreşte ziua de naştere. În această dimineaţă, Pasha Parfeni a fost provocat de colegul nostru Dumitru Alexei la confesiuni matinale în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa” la Moldova 1!
Aflăm din interviul cu Pasha Parfeni cine sunt primii oameni care de obicei îl felicită cu ziua de naştere. Cum şi-a ales profesia şi o carieră în muzică. Despre muza şi inspiraţia lui care are un nume – Iuliana, şi alte persoane care au lăsat amprente importante în viaţa interpretului.

Echipa TRM urează multe realizări în plan personal şi profesional interpretului Pasha Parfeni! Şi nu uitaţi, cele mai frumoasă dimineţi încep la 06:55, alături de "Bună Dimineaţa", numai la Moldova 1!VEDEŢI arhiva matinalului AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam