Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Februarie 2017 | 11:02
Confesiuni şi emoţii cu băieţii de la AKORD, exclusiv la „Bună Dimineaţa”
După 10 de ani de colaborare, creaţii inedite, succese remarcabile şi o carieră de invidiat, băieţii din formaţia AKORD au împărtăşit confesiuni, emoţii, trăiri, amintiri şi secrete din viaţa personală şi profesională, în platoul emisiunii „Bună Dimineaţa de Weekend”.
Provocaţi de noua prezentatoare a matinalului, Doina Stimpovschii, să spună ce înseamnă pentru ei fericirea, după interpretarea piese „Arme”, membrii formaţiei au fost foarte sinceri şi au confesat în platoul emisiunii împărtăşind lucruri de suflet.

„Fericirea se naşte din lucruri mărunte. Să poţi să te trezeşti de dimineaţă şi să spui mulţumesc că existăm, că avem o viaţă frumoasă. Eu în fiecare dimineaţă sunt recunoscător şi spun mulţumesc că am o familie frumoasă, am un coleg şi o formaţie în care facem lucruri interesante”, a declarat interpretul Igor Stribiţchi.

De cealaltă parte, Igor Sîrbu a menţionat că a prins o idee dintr-un film că: „Noi în fiecare seară murim şi în fiecare dimineaţă când ne trezim începem viaţa din nou. Acesta este un secret foarte mare care aduce fericire, în fiecare dimineaţă când ne trezim să îi mulţumim bunului Dumnezeu pentru o viaţă nouă care ne-a dat-o. Asta mi se pare cel mai important lucru în viaţă, dar detaliile fericirii pentru mine este când mă trezesc să ascult muzica care îmi place mie”, a împărtăşit şi Igor Sîrbu.

Băieţii de la AKORD au împărtăşit şi detalii din vacanţa lor, emoţii adunate şi cunoştinţe acumulate. Igor Stribiţchi a petrecut vacanţa în Polonia alături de soţia lui, iar Igor Sîrbu a fost la Istanbul unde a vizitat toate locurile creştine, mai nou transformate în locaţii musulmane.

Mai multe vedeţi în interviul oferit pe canapeaua emisiunii „Bună Dimineaţa de Weekend”, dar şi profitaţi de o porţie de muzică alături de băieţii de la AKORD!

Urmăriţi emisiunea „Bună Dimineaţa de Weekend”, în fiecare zi de sâmbătă şi duminică, între orele 08:00-10:00, cu Doina Stimpovschii în direct la Moldova 1 şi on-line pe TRM.MD
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam