Loading
ro ru en
Monden
Loading
02 Februarie 2017 | 16:11
Constantin Moscovici şi-a anunţat planurile de viitor. Ce are de gând să facă în 2017
Constantin Moscovici a susţinut recent un concert la Filarmonica din Baku, împreună cu un grup de artişti din ţara noastră şi Orchestra simfonică a filarmonicii din capitala azeră. Concertul a fost dedicat aniversării de 25 de ani a Comitetului Vamal de Stat din Azerbaidjan şi a fost unul pe care Constantin Moscovici l-a aşteptat şapte ani, după cum a spus chiar el, în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
Constantin Moscovici se mai bucură de colaborări frumoase peste ocean, de exemplu cu orchestra POP Sugar, al cărei dirijor este Peter Fuchs, celebrul dirijor de pe Broadway, iar în preajma sărbătorii de Sf. Valentin va susține o serie de concerte acolo. Constantin Moscovici muncește mult pentru a-și face un nume pe continentul american, astfel că ar putea spune că a doua lui patrie este South Florida, acolo unde s-a născut și fiul lui mai mic, Cristofor.

Moscovici a vorbit și despre „Slaveanskii Bazar 2017”, el fiind reprezentantul oficial al festivalului în Moldova. La preselecția națională, de pe 4 februarie, s-au înscris 15 participanți, care vor fi apreciați de un juriu profesionist. Juriul va alege doar un copil și un matur care să ne reprezinte țara la Vitebsk,  Belarus. Toți doritorii sunt invitați să urmărească preselecția ce va avea loc la Filarmonica Națională. Pentru prima dată, la Slaveanskii Bazar va fi reprezentată și America.

Mai multe urmăriți în video. 
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam