Loading
ro ru en
Monden
Loading
13 Octombrie 2016 | 15:50
Cunoaşte-l pe DJ Andrew Rayel cu Moldova 1
Este artistul care se clasează al treilea an consecutiv în top cei mai buni 100 DJ din lumea întreagă, evoluează la cele mai importante festivaluri de muzică electronică, iar în anul 2014 i-a fost oferit titlul de „Ambasadorul Turismului Republicii Moldova”. Vorbim despre cunoscutul DJ, Andrew Rayel - invitatul ediţiei de astăzi a emisiunii „Bună Dimineaţa” de la Moldova 1.
Andrei a reușit să cucerească o lume întreagă cu muzica sa, iar când se află pe scenă, face ca toată mulțimea să lucreze ca un mecanism ce se mișcă în același ritm cu el.

În cadrul emisiunii „Bună Dimineața” artistul moldovean a povestit despre pasiunea, inspirația, dar și despre complexitatea muncii de DJ.

Pe 12 noiembrie, Andrew Rayel va participa la Orange Music Night, ce se va desfășura la Moldexpo.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam