Loading
ro ru en
Monden
Loading
06 Februarie 2017 | 13:35
Dan Balan împlineşte 38 de ani. Iată ce i-a urat mama lui
Tanti Ludmila a spus că ziua de naştere a băiatului ei este o mare sărbătoare pentru ea. Aducându-l pe lume pe Dan, s-a născut şi ea, ca mamă, a mărturisit interpreta, fiind invitată la emisiunea „Bună dimineaţa”.
Artista a venit cu un mesaj foarte emoționant pentru fiul său: „ Dă-i, Doamne, multe toamne, fii cu el la bine și la greu. Îți mulțumesc pentru blândețea ce i-ai dat și bunătatea ce joacă în ochii lui. Dă-i divină înțelepciune, credință și dragoste de Dumnezeu”.

 Ludmila Balan și-a mai felicitat fiul și prin alte căi. L-a sunat la 00:00 să-i ureze „La mulți ani!”, apoi a postat pe rețeaua de socializare Facebook o fotografie frumoasă de pe vremea când era micuț.

Mama artistului care ne-a dus faima în lume a menționat că de mic Dan se evidenția, iar talentul l-a moștenit de la bunicul său, având cu el o relație mai specială.  
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam