Loading
ro ru en
Monden
Loading
11 Ianuarie 2016 | 16:00
David Bowie s-a stins din viaţă
Cântăreţul britanic, David Bowie, a decedat după ce a pierdut lupta cu cancerul. Artistul împlinise vineri, 8 ianuarie, 69 de ani. David Bowie şi-a dat ultima suflare, înconjurat de familie după o luptă de 18 luni, cu cancerul.
Cântăreţ, compozitor, producător şi inginer de sunet, David Bowie a câştigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video şi Grammy. De asemenea, el a fost actor de film şi teatru, regizor şi realizator de videoclipuri muzicale.

David Bowie a vândut peste 140 de milioane de albume pe plan mondial, notează Moldova 1.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam