Loading
ro ru en
Monden
Loading
01 Septembrie 2016 | 19:46
Descoper-o pe Elena Etcu în rol de şcolăriţă
Designerul Elena Etcu îşi aminteşte cu drag de prima zi de şcoală. De la vârsta de trei anişori a însoţit-o şi a ascultat cu atenţie lecţiile mamei sale care era profesoară de geografie în satul Horodişte, raionul Călăraşi.
Echipa emisiunii „Bună Dimineața” a realizat un scurt reportaj despre amintirile din școală a designerului, Elena Etcu.

Mai multe detalii despre acest subiect vedeți în reportaj. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam