Loading
ro ru en
Monden
Loading
11 Septembrie 2015 | 12:12
Designerii autohtoni îşi vor prezenta colecţiile de toamnă-iarnă, la Chişinău Fashion Night
Peste 20 de designeri autohtoni îşi vor expune colecţiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016 la Chişinău Fashion Night. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, cu începere de la ora 19:30, relatează Radio Moldova Actualităţi cu referire la allmoldova.md.
Vizitatorii sunt aşteptaţi la o adevărată prezentare fashion 100% creată la noi acasă. Organizatorii anunţă un show de zile mari şi vin cu numeroase surprize.

Pentru prima dată de la iniţierea acestor prezentări vor defila modele profesioniste. Publicul va fi delectata cu un nou format, noi nume ale modei din ţara noastră, colecţii inedite şi tendinţe inspirate din trend-urile internaţionale.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam