Loading
ro ru en
Monden
Loading
05 Iulie 2016 | 20:01
Ecaterina Spânu a lansat o piesă estivală la „Bună Dimineaţa”
Tânără interpretă, Ecaterina Spânu, a lansat în emisiunea „Bună Dimineaţa” piesa întitulată „În pas cu vara”. A colaborat cu Veaceslav Deniliuc care i-a scris muzica, iar versurile au fost compuse de Andrei Hadjiu.

Tânăra interpretă pregătește și un videoclip la această piesă și promite că va fi lansat în platoul emisiunii „Bună Dimineața”.
Ecaterina Spânu este studentă în anul trei la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din capitală. A cântat în back vocal la Eurovision 2015.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam