Loading
ro ru en
Monden
Loading
09 Decembrie 2016 | 21:46
Evelina Vîrlan – prinţesa de la Vocea României: „Experienţa aceasta mi-a schimbat radical viaţa”
„Vocea României este o experienţă foarte, foarte deosebită de tot ce am trăit eu până acum. A fost foarte frumos. Când s-au întors scaunele lui Tudor Chirilă şi Loredana am trăit nişte emoţii speciale. După această experienţă am făcut o schimbare radicală în viaţa mea, m-am mutat definitiv cu traiul la Bucureşti. Vreau acum să mă concentrez acum mai mult pe activitatea mea muzicală, urmează să semnez un contract. Şi mama s-a mutat cu mine să fie alături şi îi mulţumesc foarte mult pentru mine”, a declarat prezentatoarea emisiunii „Ring Star” la Moldova 1, Evelina Vîrlan în cadrul emisiunii „Cine vine la noi”?
Colega noastră, Evelina Vîrlan a cucerit inimile juraţilor de la „Vocea României”. Au numit-o „prinţesa superbă” la concurs, iar cei doi juraţi care nu au apăsat butonul roşu au regretat momentul de ezitare.

Ce planuri are pentru următoarea perioadă? Ce surprize pregăteşte pentru fanii ei? Ce face cu emisiunea în care a crescut mici vedete deja câteva generaţii la rând? Aflaţi exclusiv în interviul acordat Gloriei Gorceag în cadrul emisiunii „Cine vine la noi”?

Urmăriţi viaţa culturală şi mondenă de la Chişinău, şi profitaţi de doza zilnică de divertisment de luni, până vineri, începând cu 18:05, alături de echipa „Cine vine la noi”?
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam