Loading
ro ru en
Monden
Loading
17 Iulie 2017 | 17:27
Evghenii Hudorojcov povesteşte despre costumele create pentru spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi”
Unul dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari de la noi – Evghenii Hudorojcov a semnat costumele spectacolului de la teatrul Geneza Art, care s-a bucurat de succes: „Coco Chanel – Oglinzi”. Despre colaborarea cu Daniela Burlaca şi Cristian Perepeliuc, actorii din rolurile principale, ne-a povestit designerul, la emisiunea „Bună dimineaţa de weekend”, de la Moldova 1.
Costumele nu au fost o copie fidelă a hainelor lui Coco Chanel, ci o interpretare a designerului, felul în care o vede el pe Coco din zilele noastre. „O experiență foarte plăcută și cred că vom mai colabora cu Daniela și Cristian”, a spus Evghenii Hudorojcov.

Referitor la corpul modelelor pe care îmbracă creațiile sale Evghenii spune că le preferă pe cele cu forme, pentru că rochiile de seară sunt avantajate de relieful corpului.

Evghenii se visează de mic copil în postura în care este acum, de aceea el susține că visele se îndeplinesc, dacă crezi în ele și depui efort. „Nu trebuie să ne oprim să visăm, chiar dacă sunt momente în care mâinile se lasă jos și nu vrei să faci nimic.  Trebuie să răsufli adânc și să mergi mai departe”, crede el.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam