Loading
ro ru en
Monden
Loading
18 Aprilie 2017 | 13:22
Fraţii Irina şi Anatol Bivol pregătesc o piesă nouă
În această primăvară fraţii Irina şi Anatol Bivol ne vor bucura cu o premieră muzicală. Este vorba despre o piesă la care au lucrat foarte mult, pe parcursul unui an şi jumătate. Iniţial au avut doar textul, urmând să-i alcătuiască şi o melodie pe măsură, lucru care le-a dat mari bătăi de cap. Despre noua melodie şi despre activitatea lor artiştii ne-au povestit în cadrul emisiunii „Bună dimineaţa”, de la televiziunea publică.
Primăvara 2017 este una productivă pentru frații Bivol, pentru că în sfârșit au reușit să dea viață unei piese la care au depus mult efort și timp. Astfel ne putem da seama cât de greu se elaborează o piesă cu adevărat valoroasă, care ar putea rezista de-a lungul anilor.

„Un pic ne pierdusem în mesajul pentru această melodie. Probabil niciodată nu am mai avut așa situație, în care să facem atâtea variante de melodie; simțeam că nu se potrivește cu textul”, a spus Irina Bivol.

De trei ani de zile nu au mai scos nimic nou, deoarece mereu exista problema textului, a mesajului piesei, după cum susține Anatol Bivol. Respectiv, după cum ne-au deprins deja, un mesaj efemer nu poate avea spațiu în repertoriul celor doi artiști.

Urmăriți mai sus integral dialogul cu frații Irina și Anatol Bivol.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam