Loading
ro ru en
Monden
Loading
13 Iunie 2014 | 19:33
George H. W. Bush: Aniversare la înălţime
Aniversare plină de senzaţii tari şi adrenalină. Fostul preşedinte al Statelor Unite, George H. W. Bush a sărit din nou cu paraşuta, marcând astfel împlinirea a 90 de ani. Evenimentul a fost ţinut în secret, până în ultimul moment, pentru ca el să se poată răzgândi.
George Bush senior nu a făcut saltul singur, ci împreună cu un instructor de zbor. Saltul a fost unul agitat, pentru că cei doi au fost cât pe ce să se lovească de o casă, iar aterizarea a fost destul de dură, temerarul a fost târât câțiva metri pe iarbă. Fostul președinte american era așteptat la sol de soția sa, Barbara, și de fiul cel mare, George W. Bush, și el fost președinte al Statelor Unite.

George H.W. Bush și-a sărbătorit în acest mod vârsta şi la împlinirea a 75, 80 și 85 de ani. Prima dată fostul preşedinte a sărit cu paraşuta deasupra Oceanului Atlantic în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, atunci când avionul lui a fost doborât. 

George Bush Senior a avut un singur mandat de președinte, între anii 1989-1993.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam